Öncelikle herkese merhabalar. Sistemim;
Teknobiyotik X1 NVIDIA Edition:
-Windows format.
-Yarım yamalak bir güncelleme.
-Yanlış sürücü kurma (all in VGA) Ryzen 7 2700X'e kurulmasının ne mantıgı var.
-GPU BIOS güncellemesi.
Hayır madem güncelleme yapacaksın bari AMD chipset driverlarını kurda yiyelim değil mi?
bonus olarak gelen cevap ise " donanımsal bir sorun görülmemiştir"
28 Nisan 2020 (yani dün sabah, bir araç ile gönderdim kasayı..) umutlu muyum? Tabiki değilim. Kafayı yiyeceğim. Ben hayatımda bu kadar bilgisiz bir teknik servis görmedim. Gerçekten kusura bakmayın ama insanları aptal yerine koymak nedir?
İade talebiyle gönderdim ama birebir değişim gibi secenek sundular. Son bir kez daha şans verdim. Bakalım gerçekten birebir değişim mi olacak. Bir daha sorun yaşarsam muhtemelen maddi ve manevi tazminat davası açacağım. 6. aydır sistemi doğru düzgün kullanamadım biliyor musunuz?
Geçen hafta ise sorun tekrar oluştuğunda yazmıştım bu ahmet denen elemana. Gelen cevaba bakın;
" PC sorunu Windows ve oyun ayarları ile ilgili olabilir donanımsal gibi gözükmüyor yazılımsal gibi gözüküyor bence yazılım taraflarını kontrol edin. Gün içerisinde yapıp teslim etmemiz yoğunluktan dolayı bu aralar mümkün gözükmüyor. Donanımsal sorun var ise eğer salı getirirsiniz ama biraz bekler sisteminiz, sadece ekran kartını da gönderebilirsiniz."
25 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve buradan alışveriş yaptığım için kendime çok kızıyorum. Ne yazık ki kendim kaşındım ve bunlarla uğraşmak zorunda kalacağım. Siz siz olun üç beş fazla verip daha güvenilir yerlerden alışveriş yapın.
Aşağı yaşadığım sorunu yakalayıp çekebildim destek olursanız sevinirim.
Sevgilerle.
Teknobiyotik X1 NVIDIA Edition:
AMD Ryzen 7 2700X 3.9GHz, (test edildi)
ASRock B450M-HDV r4.0 (problem olabilir)
Galax RTX2060 Super 8 GB, (problem olabilir)
Kingston 16 GB RAM, (test edildi)
480GB SSD, (test edildi)
Aerocool 600W +80 oyuncu bilgisayarı ( problem olabilir)
Acer 24" KG241PBMIDpx 1920X1080 1ms / 144Hz DVI (test edildi)
19 Kasım 2019'da Teknobiyotik(akortek) mağazından satın aldığım sistem, ikinci kez arıza çıkardı. Dün sabah şansa araba ayarlayıp tekrardan gönderdim. Bu sefer çok daha dikkatli olarak ilgilenmelerini söyledim. Ahmet diye bir elemanla mailleşiyoruz. İşin komik tarafı ilk gönderdiğimde sorunun GPU ya da PSU olabileceğini söylediğim halde yaptıkları tek şey,-Windows format.
-Yarım yamalak bir güncelleme.
-Yanlış sürücü kurma (all in VGA) Ryzen 7 2700X'e kurulmasının ne mantıgı var.
-GPU BIOS güncellemesi.
Hayır madem güncelleme yapacaksın bari AMD chipset driverlarını kurda yiyelim değil mi?
28 Nisan 2020 (yani dün sabah, bir araç ile gönderdim kasayı..) umutlu muyum? Tabiki değilim. Kafayı yiyeceğim. Ben hayatımda bu kadar bilgisiz bir teknik servis görmedim. Gerçekten kusura bakmayın ama insanları aptal yerine koymak nedir?
İade talebiyle gönderdim ama birebir değişim gibi secenek sundular. Son bir kez daha şans verdim. Bakalım gerçekten birebir değişim mi olacak. Bir daha sorun yaşarsam muhtemelen maddi ve manevi tazminat davası açacağım. 6. aydır sistemi doğru düzgün kullanamadım biliyor musunuz?
Geçen hafta ise sorun tekrar oluştuğunda yazmıştım bu ahmet denen elemana. Gelen cevaba bakın;
" PC sorunu Windows ve oyun ayarları ile ilgili olabilir donanımsal gibi gözükmüyor yazılımsal gibi gözüküyor bence yazılım taraflarını kontrol edin. Gün içerisinde yapıp teslim etmemiz yoğunluktan dolayı bu aralar mümkün gözükmüyor. Donanımsal sorun var ise eğer salı getirirsiniz ama biraz bekler sisteminiz, sadece ekran kartını da gönderebilirsiniz."
25 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve buradan alışveriş yaptığım için kendime çok kızıyorum. Ne yazık ki kendim kaşındım ve bunlarla uğraşmak zorunda kalacağım. Siz siz olun üç beş fazla verip daha güvenilir yerlerden alışveriş yapın.
Aşağı yaşadığım sorunu yakalayıp çekebildim destek olursanız sevinirim.
Sevgilerle.
Son düzenleme: