Teknobiyotik'de trojan

Tamam. bulaşan bir zararlı olmamış. AV kullanmanın faydası Şimdi asıl kaynağı inceleyelim. Kaspersky panelinden buraya girip detaylı rapora gidip All Event seçtikten sonra Export edip dosyayı paylaşın.
GetSystemInfo'yu.
Ben Kaspersky'ı yeni indireceksin zannettim. Yazılımı ise tamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Kaspersky'ı yeni indireceksin zannettim.
Kaspersky'nin gönderdiği bildirimin ve arayüzünün görünütüsünü programı indirmemiş biri olsaydım nasıl paylaşabilirdim?
Ayrıca niye yeni indireyim ki? Zaten kullanmamıyor olsaydım kullanıcı adım Kaspersky Kullanmayıcısı olurdu.

Dosya gezgini üzerinden el ile ilgili klasöre gidip klasörün içindeki her şeyi seçip sağ tık yapıp sil demem gerek değil mi?
Bu şekilde yaptım, ilk önce "C:\Windows\Temp" konumuna gittim. Temp klasörünün içindeki her şeyi sil talimatını verdim. Office click to run açık hatası verdi. "Bunu tüm geçerli öğeler için yap." butonunu tikleyip yeniden deneye tıkladım yine aynı hatayı verdi. Bunun üzerine görev yöneticisinden Office click to run işlemini sonlandırıp yeniden dene dedim, işlem tamamlandı.
Daha sonra da "C:\Users\Casper\AppData\Local\Temp\" klasörüne girdim. Klasörün içini sildim ama bu klasörde de NVIDIA Corporation hatası verdi. Ve tekrar tekrar denediğim halde silemiyorum. Nasıl silebilirim acaba?

Sizde de bulaşan yok. Ancak gereksiz dosyalar var:
C:\Windows\Temp
C:\Users\Casper\AppData\Local\Temp\
İçindekileri silin.
Farbar ve HijackThis raporu çıkartsam olur mu? Onları da inceler misiniz? Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Corporation hatası verdi. Ve tekrar tekrar denediğim halde silemiyorum. Nasıl Silebilirim acaba?
Kalabilir sıkıntı yok.
Farbar ve HijackThis raporu çıkartsam olur mu? Onları da inceler misiniz? Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.
Onlara gerek yok.
Rapor konusunda daha yeni indirip paylaşan oldu çünkü kullanan dememe rağmen.
Buyrun hocam:

Zararlı enjekte ettiği gözüküyor. Ancak yeni tarama da düzeltilmiş gibi. Tekrar girin bakalım Kaspersky güncelleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…