Neyi?Teşekkürler. Hemen indiriyorum.
GetSystemInfo'yu.
Tamam. bulaşan bir zararlı olmamış. AV kullanmanın faydasıTeknobiyotik konusuyla ilgili rapor:
Bugünkü tam tarama Teknobiyotik konusundan önce gerçekleşmişti.
Ben Kaspersky'ı yeni indireceksin zannettim. Yazılımı ise tamam.GetSystemInfo'yu.
Ok. bulaşan bir zararlı olmamış. AV kullanmanın faydasıŞimdi asıl kaynağı inceleyelim. Kaspersky panelinden buraya girip detaylı rapora gidip All Event seçtikten sonra Export edip dosyayı paylaşın.
Sizde de bulaşan yok. Ancak gereksiz dosyalar var:
Kaspersky'nin gönderdiği bildirimin ve arayüzünün görünütüsünü programı indirmemiş biri olsaydım nasıl paylaşabilirdim?Ben Kaspersky'ı yeni indireceksin zannettim.
C:\Users\Casper\AppData\Local\Temp\
Farbar ve HijackThis raporu çıkartsam olur mu? Onları da inceler misiniz? Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.Sizde de bulaşan yok. Ancak gereksiz dosyalar var:
C:\Windows\Temp
C:\Users\Casper\AppData\Local\Temp\
İçindekileri silin.
Kalabilir sıkıntı yok.NVIDIA Corporation hatası verdi. Ve tekrar tekrar denediğim halde silemiyorum. Nasıl Silebilirim acaba?
Onlara gerek yok.Farbar ve HijackThis raporu çıkartsam olur mu? Onları da inceler misiniz? Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.
Rapor konusunda daha yeni indirip paylaşan oldu çünkü kullanan dememe rağmen.Kaspersky'nin gönderdiği bildirimin ve arayüzünün görünütüsünü programı indirmemiş biri olsaydım nasıl paylaşabilirdim?
Ayrıca niye yeni indireyim ki? Zaten kullanmamıyor olsaydım kullanıcı adım Kaspersky Kullanmayıcısı olurdu.
Zararlı enjekte ettiği gözüküyor. Ancak yeni taramada düzeltilmiş gibi. Tekrar girin bakalım Kaspersky güncelleyip.
Evet veritabanı güncellemesi yapıp deneyin.Veritabanını güncelleyip Teknobiyotik'e mi gireceğim?