Teknobiyotik'ten alışveriş yapılır mı?

400₺ civarında fan alımı yapıp uyumsuzluktan dolayı iade etmiştim. Kargo firmaya ulaşalı 8 gün oldu ama para iadesi hala yapılmadı. İade süresi 10 gün olarak belirtilmiş fakat hafta başında attığım maile ''bu hafta içinde iade işleminiz yapılacak' denmişti.

Satın alım konusunda sıkıntı yok fakat ürün ile ilgili bir sorun çıkarsa hem destek hem de iade süreci biraz ağır kalıyor.
 
İade süresi 10 gün olarak belirtilmiş fakat hafta başında attığım maile ''bu hafta içinde iade işleminiz yapılacak' denmişti.
İade şartlarında özellikle “10 iş günü” şeklinde ibare varsa iki haftayı bulabiliyor iadeler. Bazen gözden kaçıyor ve düz 10 gün olarak algılanabiliyor.
 
İade şartlarında özellikle “10 iş günü” şeklinde ibare varsa iki haftayı bulabiliyor iadeler. Bazen gözden kaçıyor ve düz 10 gün olarak algılanabiliyor.
''6-İadem Onaylandı Paramı Ne Kadar Sürede Alabilirim?
Ürün iadelerinde para iadeleri 10 gün içerisinde yapılmaktadır. Kredi kartından taksitli yapılan satışlarda banka taksitli şekilde geri ödemektedir. Havale - posta çeki şeklinde yaptığınız ödemeler, aynı şekilde tarafınıza geri ödenecektir. ''

10 iş günü değil direkt 10 gün diyorlar ama bilemiyorum. Zaten mail olarakta bu hafta içinde demişlerdi.
 
O zaman dediğin doğru, bu ara hallolur gibi görünüyor.
 
Her türlü para gelir ama boşuna zaman kaybı. Zaten ürünü sağlam fotoğraflarıyla göndermişim, bu kadar bekletmeleri gereksiz. Şimdiye sistemi toplamış kullanıyordum. Ne diyelim hayırlısı
O, bizim ülkede alış verişin sünneti zaten resmen Lanet olsun ya sipariş ya kargo ya da iade ile mutlaka herkes bir kere uğraşacak. Yoksa tadı mı çıkmıyor nedir anlamadım. Fantazi dünyası işte
 
1 Ay içinde Teknobiyotik'ten hazır toplanmış PC almayı düşünüyorum. Sizce Teknobiyotik'ten mi almalıyım yoksa Vatan ya da MediaMarkt gibi yerlerden mi almalıyım?

Kardeşim Vatan İtopya Teknobiyotik MediaMarkt tecrübem var bence en iyisi Teknobiyotik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…