Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Haziran 2020 #1 Teknobiyotik'ten bir PSU almak istiyorum. Ama birkaç gün önce trojan muhabbetleri dönüyordu. Güvenli midir? Parayı çalma gibi durumları olabilir mi?
Teknobiyotik'ten bir PSU almak istiyorum. Ama birkaç gün önce trojan muhabbetleri dönüyordu. Güvenli midir? Parayı çalma gibi durumları olabilir mi?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #2 Güvenlidir bir çok şey orada daha ucuza satılıyor.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 24 Haziran 2020 #3 Güvenlidir. Daha önce Repeater almıştım. İade ettikten 2 gün sonra parayı yatırdılar.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 24 Haziran 2020 #4 Ürünü yolluyorlar ama ürünü sorunlu olup iade alamayan insanlar tanıyorum. Eğer ürünün sorunlu gelirse iade yapmak için baya uğraşman gerekir.
Ürünü yolluyorlar ama ürünü sorunlu olup iade alamayan insanlar tanıyorum. Eğer ürünün sorunlu gelirse iade yapmak için baya uğraşman gerekir.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 24 Haziran 2020 #5 Clarence Morrow dedi: Teknobiyotik'ten bir PSU almak istiyorum. Ama birkaç gün önce trojan muhabbetleri dönüyordu. Güvenli midir? Parayı çalma gibi durumları olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik çoğu kişi güvenilir diyor fakat ben hiç alışveriş yapmadım bir kaç arkadaştan aldığım bilgiler doğrultusunda güvenilir diyebilirim
Clarence Morrow dedi: Teknobiyotik'ten bir PSU almak istiyorum. Ama birkaç gün önce trojan muhabbetleri dönüyordu. Güvenli midir? Parayı çalma gibi durumları olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik çoğu kişi güvenilir diyor fakat ben hiç alışveriş yapmadım bir kaç arkadaştan aldığım bilgiler doğrultusunda güvenilir diyebilirim
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Haziran 2020 #6 Paveloyd dedi: Güvenlidir bir çok şey orada daha ucuza satılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, normalden 50-60TL daha ucuz Teknobiyotik'de. O yüzden tercih etmek istiyorum.
Paveloyd dedi: Güvenlidir bir çok şey orada daha ucuza satılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, normalden 50-60TL daha ucuz Teknobiyotik'de. O yüzden tercih etmek istiyorum.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 24 Haziran 2020 #7 Güvenilirdir. Uzun yıllardır piyasada olan bir şirket. Youtube kanalları destek sistemleri ve adresleri de var. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Güvenilirdir. Uzun yıllardır piyasada olan bir şirket. Youtube kanalları destek sistemleri ve adresleri de var. Sorun olacağını düşünmüyorum.
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Haziran 2020 #8 1 Yıl önce Ram almıştım. Sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştı.
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 24 Haziran 2020 #9 "Güvenli mi?" derken paramı alıp kaçarlar mı? Diye soruyorsan evet güvenli. Ama gönderdikleri parçalar eline nasıl ulaşır, geri iade konusunda nasıl bir politikaları var bilmem.
"Güvenli mi?" derken paramı alıp kaçarlar mı? Diye soruyorsan evet güvenli. Ama gönderdikleri parçalar eline nasıl ulaşır, geri iade konusunda nasıl bir politikaları var bilmem.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 24 Haziran 2020 #10 Alışveriş yapmadan önce burayıda okumanı tavsiye ederim. Teknobiyotik İade Şikayetleri - Şikayetvar Teknobiyotik İade şikayetleri için tıklayın! Teknobiyotik yorumları ve Teknobiyotik İade şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com
Alışveriş yapmadan önce burayıda okumanı tavsiye ederim. Teknobiyotik İade Şikayetleri - Şikayetvar Teknobiyotik İade şikayetleri için tıklayın! Teknobiyotik yorumları ve Teknobiyotik İade şikayetleri sikayetvar.com'da! www.sikayetvar.com