Teknobiyotik'ten alışveriş yapmayın

Bunlar Galaxy'ın satış temsilcisi galiba hep Galaxy'ın ürününü satıyorlar bende Galaxy'ın 1070 Katana modelini beğendim adamlara dedim Galaxy'ın 1070 Katana modeli ne zaman gelecek dedim bana başka model Galaxy ekran kartı linki attı bende Galaxy 1070 Katana dedim ama dedim aldığım cevap ise;

-"Bu devirde 1070 buldun da katanasını arıyorsun"

Ondan sonra neden Türkiye kazanmıyor bende gider yurt dışından alırım hiç değilse karşında seninle dalga geçmeyen adam gibi adamla muhatap olurum

Önceden Dark'ı çok severdim ama artık çok aydınlandım. Hem terbiyesiz üslub kullanıyor hem de kazığı iyi geçiren bir firma. Firma da denilmez artık bunlara. @Artorias74 Arkadaşıma, beni aydınlattığı için tekrardan çok teşekkür ediyorum. Bu Teknobiyotiğin ALLAH'tan korkusu yok galiba. Teknobiyotik benim için bir firma bile değildir.

Böyle firmalardan bedava verse yine alışveriş yapmamak gerek. Bilgisayarda arıza var desen söverlerde. Sinerjidende bu tarz hoşlanmadığım şeyler olmaya başladı biraz daha analiz edeyim bende bir yaşadıklarımı açıklayan başlık açacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…