Merhaba arkadaşlar bir süredir Tecnopat'ın topladığı sistemi toplamayı düşünüyordum ancak dün toplu bir şekilde satıldığını gördüm. Sizce teknobiyotikten güvenle alışveriş yapılabilir mi? Bu ürünü almalı mıyım?
Aceleci olma kardeşim zaten bayram dolayısıyla eline geçmeyecek siparişin. 1 hafta falan araştırma yap. Apu sistem almaktansa sana önerdiğim sistemde ısrarcıyım.
Bildiğim kadarıyla o sistemdeki ana kartta 2400 mhz ram kullanılamıyor 2133 olarak kullanıyor. Asusun 10 20 tl farklı bir anakartı var onu seç gpu belleğini ram den kullandığı için gerekli. Şimdi baktım aynı fiyatmış asus a68hmk diye aratırsan teknobiyotikte mevcut.
Recep abi tam olarak aynı sistemi bir incelemesinde 2400 mhz de çalıştırdı. Kendim toplamaya üşeniyorum, çekiniyorum termal macun filan... Toplu bir kasa almak istediğimden bunu düşünüyorum hem oyun testleride hoşuma gitti.