Teknocrest güvenilir mi?

Joni491

Hectopat
Daha fazla  
Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum fakat MediaMarkt, Trendyol gibi yerlerde fiyat 17000-26000e kadar çıkıyor fakat Teknocrest diye bir sitede ucuza buldum. Daha önceden alışveriş yapan var mı bu siteden ?

Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum fakat MediaMarkt, Trendyol gibi yerlerde fiyat 17000-26000e kadar çıkıyor fakat Teknocrest diye bir sitede ucuza buldum. Daha önceden alışveriş yapan var mı bu siteden ?
Hocam aldınızmı acaba? Bende kulaklık alıcamda güzel bir fiyata buldum ama hiç rewiew yok güvenemedim o yüzden. Siz aldıysanız iletebilirmisiniz acaba.

Hocam aldınızmı acaba? Bende kulaklık alıcamda güzel bir fiyata buldum ama hiç rewiew yok güvenemedim o yüzden. Siz aldıysanız iletebilirmisiniz acaba.
yok almadım site güvenilirmi halen bir bilgim yok

Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum fakat MediaMarkt, Trendyol gibi yerlerde fiyat 17000-26000e kadar çıkıyor fakat teknocrest diye bir sitede ucuza buldum. Daha önceden alışveriş yapan var mı bu siteden?

Hocam satıcıya n** pazaryerinde gördüm alacağım üründe d** drone fiyat konusunda ürün fiyatı diger satıcılara göre en uygun. O yorumlarına baktım alanlar güzel yorumlar yapmışlar. Orijinal kapalı kutu geldigini yazmışlar. Kullanıcılar kendi sitesinde bir tık daha uyguna satış yapıyor. Ben de sizler gibi biraz kararsızım.

Hocam direk sitesinden olmasa da hepsiburadan üzerinden yine tecnocrest satıcısından aldım ben kulaklığımı. Ürün orjinal, aklımda kalan peki bir sorun yok şuan açıkçası. Sadece kutu biraz pisti geldiğinde o da büyük bir sorun değil bana göre. Yine siz bilirsiniz, isterseniz daha garanti olması açısından benim gibi 3.taraf uygulamalar üzerinden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…