B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 31 Ocak 2022 #11 serkanyoruk92 dedi: Bu yoruma gülücük atılacak bir şey göremedim ben @Birisi42 @CBum @Yszuf Genişletmek için tıkla... Hocam yani bir anda konuya girdiğimde bu yorumu görünce şaka yaptığınızı sanarak güldüm. Suç mu?
serkanyoruk92 dedi: Bu yoruma gülücük atılacak bir şey göremedim ben @Birisi42 @CBum @Yszuf Genişletmek için tıkla... Hocam yani bir anda konuya girdiğimde bu yorumu görünce şaka yaptığınızı sanarak güldüm. Suç mu?
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Mayıs 2022 #12 Jon1Snow dedi: TEKNOFEST 2022'ye katılacak mısınız? Katılacaksınız hangi alanda? Şimdiden katılan/katılacak olan herkese başarılar. Genişletmek için tıkla... Katıldık ve ön elemeyi geçtik, proje detay raporu kısmının açıklanmasını bekliyoruz.
Jon1Snow dedi: TEKNOFEST 2022'ye katılacak mısınız? Katılacaksınız hangi alanda? Şimdiden katılan/katılacak olan herkese başarılar. Genişletmek için tıkla... Katıldık ve ön elemeyi geçtik, proje detay raporu kısmının açıklanmasını bekliyoruz.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #13 Qincell dedi: Katıldık ve ön elemeyi geçtik, proje detay raporu kısmının açıklanmasını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hangi kategoriye?
Qincell dedi: Katıldık ve ön elemeyi geçtik, proje detay raporu kısmının açıklanmasını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hangi kategoriye?
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2022 #14 Jon1Snow dedi: Hangi kategoriye? Genişletmek için tıkla... Lise seviyesi akıllı ulaşım, maalesef PDR'yi geçemedik.
Jon1Snow dedi: Hangi kategoriye? Genişletmek için tıkla... Lise seviyesi akıllı ulaşım, maalesef PDR'yi geçemedik.