SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Eylül 2021 #1 İki uçuş da tamamen otonom olarak yapılmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. uçuş alan ihlali nedeniyle geçersiz sayılmıştır.
İki uçuş da tamamen otonom olarak yapılmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. uçuş alan ihlali nedeniyle geçersiz sayılmıştır.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Eylül 2021 #2 2. olan daha güzel geldi bana. Alan ihlali nedir?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Eylül 2021 #3 183206 dedi: 2. olan daha güzel geldi bana. Alan ihlali nedir? Genişletmek için tıkla... İki video iki farklı görevi temsil ediyor. 2. videoda, ikinci görevde İHA alandan çıktığı için, görev başarısız sayılıyor. Alan ihlali, İHA'nın belirlenen alandan çıkması yani.
183206 dedi: 2. olan daha güzel geldi bana. Alan ihlali nedir? Genişletmek için tıkla... İki video iki farklı görevi temsil ediyor. 2. videoda, ikinci görevde İHA alandan çıktığı için, görev başarısız sayılıyor. Alan ihlali, İHA'nın belirlenen alandan çıkması yani.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 7 Ekim 2021 #4 1. video'da ses ayarı biraz fazla gibi olmuş sanki
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #5 Hocam takımınızın adı nedir? Bu sene Afyon'da Aldebaran isimli bir takım görmüştüm Uluslararası İHA kategorisinde.
Hocam takımınızın adı nedir? Bu sene Afyon'da Aldebaran isimli bir takım görmüştüm Uluslararası İHA kategorisinde.