C CYPERFOOL Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Selamlar Teknogenetik diye bir siteden TG PRO GEN S700/AMD Ryzen 5 5600x, 16GB, RTX 3060 12GB OC, 500GB NVMe M.2, Oyun Bilgisayarı Fiyatı bu sistemi alacağım. Siteyi hiç duymadım araştırdım biraz ama karar veremedim. Ama sistemlerini çok beğendim. Eğer çarşamba gününe kadar indirimi bitmezse pek fiyat oynamazsa kesinlikle alacağım. Neyse sizce site güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Selamlar Teknogenetik diye bir siteden TG PRO GEN S700/AMD Ryzen 5 5600x, 16GB, RTX 3060 12GB OC, 500GB NVMe M.2, Oyun Bilgisayarı Fiyatı bu sistemi alacağım. Siteyi hiç duymadım araştırdım biraz ama karar veremedim. Ama sistemlerini çok beğendim. Eğer çarşamba gününe kadar indirimi bitmezse pek fiyat oynamazsa kesinlikle alacağım. Neyse sizce site güvenilir mi?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Teknobiyotik teknogenetik teknobilmem ne falan çok böyle siteler türemeye başladı aralarından başınıza iş açacak siteler çıkabilir. Şahsen önermem.
Teknobiyotik teknogenetik teknobilmem ne falan çok böyle siteler türemeye başladı aralarından başınıza iş açacak siteler çıkabilir. Şahsen önermem.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Mayıs 2021 #3 Penetrator God dedi: Teknobiyotik teknogenetik teknobilmem ne falan çok böyle siteler türemeye başladı aralarından başınıza iş açacak siteler çıkabilir. Şahsen önermem. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik, Türkiye'nin en çok teknoloji markası distribütörlüğüne sahip firması olması lazım.
Penetrator God dedi: Teknobiyotik teknogenetik teknobilmem ne falan çok böyle siteler türemeye başladı aralarından başınıza iş açacak siteler çıkabilir. Şahsen önermem. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik, Türkiye'nin en çok teknoloji markası distribütörlüğüne sahip firması olması lazım.
TheReany Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 15 14 Mayıs 2021 #4 Penetrator God dedi: Teknobiyotik teknogenetik teknobilmem ne falan çok böyle siteler türemeye başladı aralarından başınıza iş açacak siteler çıkabilir. Şahsen önermem. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Biraz sakıncalı gibi geldi bana. Alışveriş yapan arkadaşlarım var ama sorun yaşamadılar.
Penetrator God dedi: Teknobiyotik teknogenetik teknobilmem ne falan çok böyle siteler türemeye başladı aralarından başınıza iş açacak siteler çıkabilir. Şahsen önermem. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Biraz sakıncalı gibi geldi bana. Alışveriş yapan arkadaşlarım var ama sorun yaşamadılar.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 14 Mayıs 2021 #5 Biraz araştırma yaptım, bu site hakkında pek bir bilgi bulamadım. Hepsiburada referans mı olmuş öyle bir şeyler gördüm. Sitesi Sinerji'ye bayağı benziyor bu arada. Hatta aynısı.
Biraz araştırma yaptım, bu site hakkında pek bir bilgi bulamadım. Hepsiburada referans mı olmuş öyle bir şeyler gördüm. Sitesi Sinerji'ye bayağı benziyor bu arada. Hatta aynısı.