Kursatkhazix
Centipat
Teknogenetikten masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum, güvenilir midir?
10.Yılıymış mağazanın bu konu ile ilk defa duydum ismini. Piyasayı her gün taradığım halde...
Böyle durumlarda ilk konumuna bakarım firmanın. Mağaza durumuna, ikametgahına ve yorumlara. Resimde görüldüğü üzere 1 yıldız veren birine bu şekilde yanıt yazmış. Şimdi kim haklı onu bilemem lakin bu ağız, bir firmaya yakışan bir ağız değil çünkü güvenilir olunsa dahi, yani doğru ürünü gönderseler dahi satış sonrası destek sıkıntı olabiliyor böyle durumlarda. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme durumu yani araştırdığım kadarıyla büyümeye çalışan bir firma lakin bakkal ağzını bırakmaları gerekir.
Eki Görüntüle 481105
Öncelikle merhaba. Efendim resimde gördügünüz üzere verilen puana istinaden kişiye gayet normal bir sekilde tepkimizi gösterdik. Instagram ve Google yorumlarinda hakkımızda bir tane kötü yorum göremezsiniz. Biz her türlü eleştiriye ve yoruma açığız ancak bu sekilde yorum yapmadan 1 puan verenede tepkimizi bir sekilde gösteririz. 1998 yılından bu yana iyi veya kötü işimizi yapmaya çalışıyoruz. Teknogenetik olarak duymamanız normal cunku domain ismimiz 6. ayda değişti. Marka tescili biraz zaman aldigi için beklemek durumundaydik. Daha once birticaret.com olarak hizmet veriyorduk. İnternet satislarimiz 2019 6. aya kadar birticaret üzerinden yapildi. Kurumsal web sitemiz www.betateknoloji.com.tr'dir.
Ayrıca " köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme durumu " şu cumlenizide neye istinaden bu sekilde yazdiniz ya da aklinizdaki neydi bilemiyoruz fakat yukarıda da bahsettigimiz gibi özellikle Instagram üzerinde yüzlerce müsterimiz var onları referans alabilir ve köprüyü geçtikten sonra neler olmuş sorabilirsiniz.
Saygılarımızla.
Teknogenetik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.