[Teknogenetik Gamer Pro Set X11] AMD Ryzen 5 3500x 3.6Ghz, 16GB DDR4 Ram, RTX2060 6G OC, 512GB M.2 NVMe SSD, 144Hz RGB Oyun Bilgisayarı En iyi fiyat ve en uygun ödeme seçenekleri ile Teknogenetik.com 'da
www.teknogenetik.com
Böyle bir şeye denk geldim. Güzel gözüküyor. Sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyisi toplanır mı? Alsam bir sıkıntı çıkartır mı?
Bence alınmaz. Yani site bana muhteşem güvenilir bir site gibi gelmedi. İnstagram'da da görüyordum hatta. İçindeki monitör, klavye, mouse, kulaklık falan zaten kötü ürünler. Siz bilirsiniz.
Teknogenetik vışşşş çok cazibeli. Ne isim koyacaklarını şaşırdılar. Sistemin adı da Teknogenetik Gamer Pro X11 vay anam vay babam, harika manyak ötesi bir şey. Yani hem gamer pro hem de bir yandan X11 neslinden. Yani nasıl desem mükemmel olmuş.
Uzak dur dostum, burdaki arkadaşlar sana daha iyisini toplar.
EASTERGAMERS/ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC EVO 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile EASTERGAMERS ITOPYA'da.
EASTERGAMERS/ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC EVO 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile EASTERGAMERS ITOPYA'da.