Teknohawk güvenilir midir?

pharople

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Yurtdışı (bütün dünyadan) Türkiye'ye hem ucuz hem kaliteli hem de kargo bedava bir şekilde ürünler satan Türk yapımı bir site buldum (PayTR kullanıyor ve güvenilir diye buldum) sizce güvenilir midir alışveriş yapmalı mıyım?

Açıkçası site gözüme çok kaliteli ve güvenilir gözüktü, Shopify alt yapılı olması kötü mü?

Hayır dünyada en cok tercih edilen alt yapılardan bir tanesi demek istediğim PayTR alt yapısı kullanmak kişisel kullanıcı için cok zor değil bu günlerde drop sitesi büyük ihtimal ürünler Çin'den gelecektir ya da başka bir yerden eğer stok yapmadıysa ki zannetmiyorum ben tercih etmezdim hele ki teknolojik alanda satış yapan bir web sitesi daha fazla güven verebilirdi.

Hayır dünyada en cok tercih edilen alt yapılardan bir tanesi demek istediğim PayTR alt yapısı kullanmak kişisel kullanıcı için cok zor değil bu günlerde drop sitesi büyük ihtimal ürünler Çin'den gelecektir ya da başka bir yerden eğer stok yapmadıysa ki zannetmiyorum ben tercih etmezdim hele ki teknolojik alanda satış yapan bir web sitesi daha fazla güven verebilirdi.
Teknolojik alanda satış yapmıyor mu zaten? Anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı