watkinss Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #1 Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistem İtopya Bilgisayar alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
S Sphellex Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 22 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #2 ben de yarın sipariş etmeyi düşünüyorum SSD değiştirip
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #3 Fiyat ve sistem güzel ancak gönderimle ilgili sorunları vardı en son itopya bilgisayarın. Eğer çözüldüyse alınır.
Fiyat ve sistem güzel ancak gönderimle ilgili sorunları vardı en son itopya bilgisayarın. Eğer çözüldüyse alınır.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 S. watkinss dedi: Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistem İtopya Bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... SSD'yi değiştirdiğiniz taktirde alınabilir.
S. watkinss dedi: Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistem İtopya Bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... SSD'yi değiştirdiğiniz taktirde alınabilir.
watkinss Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #5 Sphellex dedi: Ben de yarın sipariş etmeyi düşünüyorum SSD değiştirip. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle yapacağım Toshiba'nın okuma yazma hızı daha iyi diye duymuştum. Karamurselee dedi: S. SSD'yi değiştirdiğiniz taktirde alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Sphellex dedi: Ben de yarın sipariş etmeyi düşünüyorum SSD değiştirip. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle yapacağım Toshiba'nın okuma yazma hızı daha iyi diye duymuştum. Karamurselee dedi: S. SSD'yi değiştirdiğiniz taktirde alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 25 Mayıs 2020 #6 1080p oynacaksan alma bence. 1440p bir monitörün varsa alınabilir.
watkinss Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #7 Enterprise_1071 dedi: 1080P oynacaksan alma bence. 1440P bir monitörün varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... 144 Hz 1ms 23.6 Inc bir monitörüm var peki olur mu?
Enterprise_1071 dedi: 1080P oynacaksan alma bence. 1440P bir monitörün varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... 144 Hz 1ms 23.6 Inc bir monitörüm var peki olur mu?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #8 Enterprise_1071 dedi: 1080p oynacaksan alma bence. 1440p bir monitörün varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sebep nedir? watkinss dedi: Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistem İtopya Bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... SSD değişiminden söz etmişsiniz zaten. PSU tarafında da çok az farkla Cooler Master'ın 80+ White sertifikalı ürünü tercih edilebiliyor. Bilginize.
Enterprise_1071 dedi: 1080p oynacaksan alma bence. 1440p bir monitörün varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Sebep nedir? watkinss dedi: Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistem İtopya Bilgisayar alınır mı? Genişletmek için tıkla... SSD değişiminden söz etmişsiniz zaten. PSU tarafında da çok az farkla Cooler Master'ın 80+ White sertifikalı ürünü tercih edilebiliyor. Bilginize.
watkinss Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #9 alihanvardertyok dedi: Sebep nedir? SSD değişiminden söz etmişsiniz zaten. PSU tarafında da çok az farkla Cooler Master'ın 80+ white sertifikalı ürünü tercih edilebiliyor. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Tamam.
alihanvardertyok dedi: Sebep nedir? SSD değişiminden söz etmişsiniz zaten. PSU tarafında da çok az farkla Cooler Master'ın 80+ white sertifikalı ürünü tercih edilebiliyor. Bilginize. Genişletmek için tıkla... Tamam.
E Efe Furkan Asrav Kilopat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 61 25 Mayıs 2020 #10 İtopya'dan satın aldığım bilgisayarın SSD kablosunu tam oturtmamışlar bu sebepten 5-6 kere Windows yüklerken mavi ekran verip kapanıyordu.
İtopya'dan satın aldığım bilgisayarın SSD kablosunu tam oturtmamışlar bu sebepten 5-6 kere Windows yüklerken mavi ekran verip kapanıyordu.