Teknoking 3 sistem alınır mı?

Fiyatı 8000 TL, yanlış hatırladım.

Şuan öyle bir sistem var mı? Arada bir olan özel indirimli sistemler haricinde fiyatı gayet iyi. Ayrıca o sistemleri almaya bile yetişemiyorum çoğu kişi.

Öneriniz varmıdır hocam
Önerim 1660ti sistemleri henüz almamanız çünkü 1660 serisinin olduğu sistemler, 2060 sistemlerin hatta bazen 3060 sistemlerin fiyatlarına yakın oluyor. Azıcık bütçe artırırsanız 2060/3060 kartlarının bulunduğu sistemleri alabilirsiniz.

8000'e 2060 oluyor 2 3 haftada bir
Evet, 2060 Super de olabilir. Ama siz galiba dediğimi anlamıyorsunuz.

He bu arada o sistemlerdeki parçalar bu sisteme göre daha kötü oluyor.

1600Af, kötü PSU, kötü SSD vs. Bu sistemdeki kasa hava akışı haricinde her parça güzel. Kasa da iyi ama hava akışı kötü. Ayrıca dediğim gibi o sistemler genelde bir dakikada yok oluyor. O yüzden şuanki fiyatlarda güzel sistem.

Özel indirimli sistemler haricinde güzel fiyat diye dedim kaç kere. Anlayın artık dediğimi.

Sende sıkıntı var geçen hafta 3600 S2H 500 GB M.2 SSD 16 GB Spec Delta RGB'li sistem çıkmıştı.

Evet, 2060 Super de olabilir. Ama siz galiba dediğimi anlamıyorsunuz.

He bu arada o sistemlerdeki parçalar bu sisteme göre daha kötü oluyor.
Yoo, 2060'ların bulunduğu sistemlere genelde 3500x, 3600 tercih ediliyor.
1600 AF tercih eden görmedim 1600 AF varsa alınmaz zaten. Ancak düzgün bir işlemciyle, kasa, SSD ile satan var 2-3 haftada bir 2060 sistemler yenileniyor ya da ekleniyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.
Özel indirimli sistemler haricinde güzel fiyat diye dedim kaç kere. Anlayın artık dediğimi.
'Özel indirimli sistemler' diye bir kasa görmedim sistem sistemdir şu an olmasa da hemen hemen her hafta 10-11K'ya rahat 3060 sistem görülebiliyor.

yani alınabilir iyi akşam sipariş edeceğim teknoking 3 ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…