F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 5 Temmuz 2020 #21 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S suat erdem Centipat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 55 5 Temmuz 2020 #22 Samotne Ciasteczka dedi: Uygun önerebileceğimiz bir şey yok yükseltme için. Sisteminizin patlayıp, verilerinizi yok etmemesi için SSD ve kasa değişimi şart. Ayrıca hazır sistem zorunlu değilse @Furisty hocamızın sistemi daha güzel olmuş, onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kasanınısınma sorunu olduğunu nereden anladınız Power Boost'un 4 Tane fanı var gibi.
Samotne Ciasteczka dedi: Uygun önerebileceğimiz bir şey yok yükseltme için. Sisteminizin patlayıp, verilerinizi yok etmemesi için SSD ve kasa değişimi şart. Ayrıca hazır sistem zorunlu değilse @Furisty hocamızın sistemi daha güzel olmuş, onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kasanınısınma sorunu olduğunu nereden anladınız Power Boost'un 4 Tane fanı var gibi.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Temmuz 2020 #23 suat erdem dedi: Bu kasanınısınma sorunu olduğunu nereden anladınız Power Boost'un 4 Tane fanı var gibi. Genişletmek için tıkla... Hava akışı iyi değil. Fanın fazla olması daha fazla hava akışı demek değildir. Mesh de değil, o yüzden çok toz tutacak. PSU ise kalitesiz.
suat erdem dedi: Bu kasanınısınma sorunu olduğunu nereden anladınız Power Boost'un 4 Tane fanı var gibi. Genişletmek için tıkla... Hava akışı iyi değil. Fanın fazla olması daha fazla hava akışı demek değildir. Mesh de değil, o yüzden çok toz tutacak. PSU ise kalitesiz.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 5 Temmuz 2020 #24 suat erdem dedi: Bu kasanınısınma sorunu olduğunu nereden anladınız Power Boost'un 4 Tane fanı var gibi. Genişletmek için tıkla... Attğım kasanın içinde 4 fan var.
suat erdem dedi: Bu kasanınısınma sorunu olduğunu nereden anladınız Power Boost'un 4 Tane fanı var gibi. Genişletmek için tıkla... Attğım kasanın içinde 4 fan var.
YİĞİTyıldırım Femtopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 17 5 Temmuz 2020 #25 Ben de aynı kasayı düşünüyorum. Kasayı CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA ile değiştirdim. SSD yi samsung 860 evo 250 gb almak istiyorum ama burada kasaya ekleyemiyoruz. Kasayı SSD'siz alıp SSD'yi kendim ekleyebilir miyim? bir sorun olur mu ?
Ben de aynı kasayı düşünüyorum. Kasayı CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA ile değiştirdim. SSD yi samsung 860 evo 250 gb almak istiyorum ama burada kasaya ekleyemiyoruz. Kasayı SSD'siz alıp SSD'yi kendim ekleyebilir miyim? bir sorun olur mu ?