TEKNOKING sistem nasıldır?

Tesadüfen gezerken gördüm, ay sonu PC toplayacaktım ama sipariş versem mi kararsız kaldım. Çok çok ucuz değil mi fiyatı? Çok bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin. Bir de R7 2700X, R5 3600'den daha iyi değil mi? Neden R5 3600'e ekstra para istiyor yükseltmek istersek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun performansı 3600'de daha iyi. Maalesef değiştirme seçeneklerine eklememişler. Onun dışında fiyatı uygun. Alacaksanız önerim kasayı 35 TL farkla MB511 almanız.

Fiyatı çok çok ucuz değil bence, evet 200 lira civarı uygun görünüyor.
R5 3600 ve R7 2700X ile ilgili şurada bahsetmiştim bakabilirsin.

Bu arada @Vasc arkadaşa katılıyorum, alacaksanız kasayı mesh kasa almalısınız 35 lira çok önemsiz bir miktar.

Oyun performansı 3600'de daha iyi. Maalesef değiştirme seçeneklerine eklememişler. Onun dışında fiyatı uygun. Alacaksanız önerim kasayı 35 TL farkla MB511 almanız.
Evet gerçekten önemsiz bir miktar. Parası cebinde kalmalı. Önerdiğiniz MB511'in içindeki PSU bu.
80+ bir PSU'lu kasadan 80+ olmayan bir PSU'lu kasaya yönlendiriyorsunuz insanları. Helal olsun size.

Komiksin valla. Bağırarak üste çıkmaya çalışma. 35 TL farkla MB511 al diye öneriyorsun ama içindeki kasaya bakmıyorsun. Sence burada kim suçlu? Yaşınızı belli etmeyin bu kadar. Kaldı ki önerdiğin şeyden, ne içerdiğinden bile haberin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…