Teknococuk2 Megapat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar teknoloji ile ilgili arka plan tarzı resim arıyorum projem için. Bulabilceğim bir yer veya beğendiğiniz bir resim varsa paylaşır mısınız?
Arkadaşlar teknoloji ile ilgili arka plan tarzı resim arıyorum projem için. Bulabilceğim bir yer veya beğendiğiniz bir resim varsa paylaşır mısınız?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 12 Aralık 2016 #2 İngilizce terim girdiğim halde turuncu ampul çıktı, aramızdaki aşkı çözemedim gitti Bunlar işinize yarayacaktır. (İçinde ampul de var! )
İngilizce terim girdiğim halde turuncu ampul çıktı, aramızdaki aşkı çözemedim gitti Bunlar işinize yarayacaktır. (İçinde ampul de var! )
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Aralık 2016 #3 er36po dedi: İngilizce terim girdiğim halde turuncu ampul çıktı, aramızdaki aşkı çözemedim gitti Bunlar işinize yarayacaktır. (İçinde ampul de var! ) Genişletmek için tıkla... Aynen, bende gördüm bakıyım dedim. Ama şaşırtıcı bir sonuç buldum. Arkadaş malum partinin logosunu kullanmış, haberide yok herhalde.
er36po dedi: İngilizce terim girdiğim halde turuncu ampul çıktı, aramızdaki aşkı çözemedim gitti Bunlar işinize yarayacaktır. (İçinde ampul de var! ) Genişletmek için tıkla... Aynen, bende gördüm bakıyım dedim. Ama şaşırtıcı bir sonuç buldum. Arkadaş malum partinin logosunu kullanmış, haberide yok herhalde.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 12 Aralık 2016 #4 teknologi - Google'da Ara Bunlara da bir bakın
Teknococuk2 Megapat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2016 #5 Teşekkürler. Afişde kullanabileceğim teknoloji odaklı türkçe veya yabancı slogan vb. söz öneriniz var mı?
Teşekkürler. Afişde kullanabileceğim teknoloji odaklı türkçe veya yabancı slogan vb. söz öneriniz var mı?
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2017 #6 Teknolojinin bize tek atmasını önleyerek kullanalım! olur bence.