Türkiye yerine Çin yazmışım fark edip uyardığınız için teşekkür ederim. Hemen düzelttim. Diğer markaları da kontrol ettim, Rampage'de hata yapmışım sadece
Merhaba. Daha önce "satın aldığınız ürünlerin menşeilerine bakar mısınız?" şeklinde bir soru sormuştum. Orada birkaç firmanın menşei olduğu ülkeyi yazmıştım. Bunu bir konu hâline getirerek Türkiye'de özellikle bilgisayar camiasında sıklıkla karşımıza çıkan markaları ve ait oldukları ülkeyi alfabetik sıraya göre yazmak istedim. Hâlihazırda sisteminizdeki parçaların hangi ülke menşeli olduğunu bu şekilde öğrenebilir ve varsa merakınızı giderebilirsiniz.
A4Tech:Tayvan Adata: Tayvan. AMD: ABD. AOC: Tayvan. Apple: ABD Arçelik: Türkiye. ASUS: Tayvan. Beats: ABD. Beko: Türkiye. BenQ: Tayvan. BIOSTAR: Çin. Canon: Japonya. Casper: Türkiye. Corsair: ABD. Cooler Master: Tayvan. Cougar: Avustralya. Dell: ABD. DeepCool: Çin EVGA: ABD. FSP: Tayvan. gamemax: Çin. Gamepower: Çin. Gigabyte: Tayvan G.Skill: Tayvan. HP: ABD. Huawei: Çin INNO3D: Çin. Intel: ABD. James Donkey: Çin. JBL: ABD. Kingston: ABD Lenovo: Çin. LG: Güney Kore. Logitech: İsviçre Microsoft: ABD. Monster: Türkiye. MSI: Tayvan. Nikon: Japonya. NVIDIA: ABD. Oppo: Çin. Palit: Tayvan. panasonic: Japonya. Philips: Hollanda Power Boost: Çin. Rampage: Türkiye. Razer: ABD Realtek: Tayvan. PNY: ABD. Samsung: Güney Kore. Sapphire: Çin. Seagate: ABD Siemens: Almanya. SK Hynix: Güney Kore. Sony: Japonya. SteelSeries: Danimarka. Team T-Force: ABD. Thermaltake: Tayvan. Thrustmaster: ABD. Toshiba: Japonya. Trust: Hollanda Vestel: Türkiye. ViewSonic: Tayvan. Vulkan API: ABD. Western Digital: ABD XFX: ABD. Xiaomi: Çin. Xigmatek: Tayvan Zalman: Tayvan Zotac: Çin
Merhabalar. Daha önce ''Satın aldığınız ürünlerin menşeilerine bakar mısınız?'' şeklinde bir soru sormuştum. Orada birkaç firmanın menşei olduğu ülkeyi yazmıştım. Bunu bir konu hâline getirerek Türkiye'de özellikle bilgisayar camiasında sıklıkla karşımıza çıkan markaları ve ait oldukları ülkeyi alfabetik sıraya göre yazmak istedim. Hâlihazırda sisteminizdeki parçaların hangi ülke menşeili olduğunu bu şekilde öğrenebilir ve varsa merakınızı giderebilirsiniz.
A4Tech:Tayvan Adata: Tayvan AMD: ABD AOC: Tayvan Apple: ABD Arçelik: Türkiye Asus: Tayvan Beats: ABD Beko: Türkiye BenQ: Tayvan Biostar: Çin Canon: Japonya Casper: Türkiye Corsair: ABD Cooler Master: Tayvan Cougar: Avustralya Dell: ABD Deepcool: Çin Evga: ABD FSP: Tayvan GameMax: Çin Gamepower: Çin Gigabyte: Tayvan G.Skill: Tayvan HP: ABD Huawei: Çin Inno3D: Çin Intel: ABD James Donkey: Çin JBL: ABD Kingston: ABD Lenovo: Çin LG: Güney Kore Logitech: İsviçre Microsoft: ABD Monster: Türkiye MSI: Tayvan Nikon: Japonya Nvidia: ABD Oppo: Çin Palit: Tayvan Panasonic: Japonya Philips: Hollanda Power Boost: Çin Rampage: Türkiye Razer: ABD Realtek: Tayvan PNY: ABD Samsung: Güney Kore Sapphire: Çin Seagate: ABD Siemens: Almanya SK Hynix: Güney Kore Sony: Japonya Steelseries: Danimarka Team T-Force: ABD Thermaltake: Tayvan Thrustmaster: ABD Toshiba: Japonya Trust: Hollanda Vestel: Türkiye ViewSonic: Tayvan Vulkan API: ABD Western Digital: ABD XFX: ABD Xiaomi: Çin Xigmatek: Tayvan Zalman: Tayvan Zotac: Çin