Teknoloji korkum Ve Derslerim

Dostum önce sakin ol. Bir kere fen lisesine gidiyorsun ve bu tebrik edilecek bir şey. Yani derslerin büyük bir ihtimalle iyi. Şu an herkes senin gibi bunu bil. Şu LYS'den sonra Allah izin verirse bende rahatlayacağım. Senin durumunun aynısını bende yaşıyorum. Gezerken bile huzurlu huzurlu gezemiyorum. Ama bu sana hiç bir şey kazandırmıyacak. Namaz güzel bir rahatlama olabilir. Ben bile namaz kılarken rahatlıyorum. Ama gidipte namazda da aklına düşünceler gelmesin. Namaz sonunda dualar et. Ayrıca sen psikoloji bozulmuş birisi değilsin. Bu bir geçiş süreci. Ailen tabi bu durumda sana öyle yaklaşacak. Benimkilerde bana öyle yaklaşıyor. LYS bitene kadar bu süreç böyle devam edecek. Ama saçlarını dökecek kadar düşünmeni tavsiye etmiyorum. Her ne kadar bende strese girsemde, bu stresin bana sınavı kazandırmayacağını biliyorum. Bu yüzden hep kendini rahatlatmaya çalış. Eminimki şu an bilgiler senin kafanda. Fakat eksik hissettiğin için böyle davranıyorsun. Ama emin ol ki sınav gününde takır takır yapacaksın. Bilgisayara girme bencede. Hani seni derslerinden alıkoyar diye değil. İyi bir zıkım değil. Ailenle arkadaşların yaşadığın Sosyalliği sana verrmiyor. Belkide bu yüzden hep stres halindesin. Bilgisayar oynamak elbet kötü değil. Ama 18 senelik ömrümde bilgisayarı her ne kadar çok sevsemde bana kaybettirdiği gereksiz vakitleri hiç sevmedim. O yüzden git gez dolaş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı