Teknoloji lisesi önerisi

Kasırga Burda

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Teknolojiye ilgi duyan biri olarak kendime gore puani iyi, nerede olursa olsun yeter ki olsun dedigim teknoloji lisesi ariyorum. Devlet okulu olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teknolojiye ilgi duyan biri olarak kendime gore puani iyi, nerede olursa olsun yeter ki olsun dedigim teknoloji lisesi ariyorum. Devlet okulu olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Baykar. Türkiyedeki en iyi teknolojik lisedir ekstra olarak öğrencilere ayda 20000 tl veriyor. Tabii girmesi çok kolay değil lgsden 490 alacaksınız üstüne bir de eleme sınavlarına gireceksiniz. Ben biraz daha yüksek alsaydım direk tercih ederim de olmadı az kalmıştı.

Son düzenleme:
Baykar. Türkiyedeki en iyi teknolojik lisedir ekstra olarak öğrencilere ayda 20000 tl veriyor. Tabii girmesi çok kolay değil lgsden 490 alacaksınız üstüne bir de eleme sınavlarına gireceksiniz. Ben biraz daha yüksek alsaydım direk tercih ederim de olmadı az kalmıştı.
O nasıl oluyor ya? Emin misiniz aylık 20000 TL verdiğine? Okullar daha okulda ki hizmetlinin parasını zor ödüyor. Dediğiniz şey ütopik geldi bana.

O nasıl oluyor ya? Emin misiniz aylık 20000 TL verdiğine? Okullar daha okulda ki hizmetlinin parasını zor ödüyor. Dediğiniz şey ütopik geldi bana.
Hocam 490 alıp üstüne sınavlara giren öğrenciler bunlar ülkeye yararlı insanlar yetiştirmek için açılmış bir lise baykar'da staj yaptırıyorlar ayrıca ve işini de veriyorlar. Adı üstünde okulun ismi baykar zaten :D Asgari ücretmiş baktım.

Hocam 490 alıp üstüne sınavlara giren öğrenciler bunlar ülkeye yararlı insanlar yetiştirmek için açılmış bir lise baykar'da staj yaptırıyorlar ayrıca ve işini de veriyorlar. Adı üstünde okulun ismi baykar zaten :D
Anladım kardeşim. Bayağı iyiymiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı