E Enes123Enes Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 14 13 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar malum Korona'dan dolayı teknoloji mağazaları kapalı. Acaba bu mağazalar ne zaman açılır? Açılırsa bu hafta içerisinde açılır mı?
Merhaba arkadaşlar malum Korona'dan dolayı teknoloji mağazaları kapalı. Acaba bu mağazalar ne zaman açılır? Açılırsa bu hafta içerisinde açılır mı?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 13 Mayıs 2020 #2 Vatan salgın bittiğinde açılacak. Diğerleri de yakında açılacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS E Enes123Enes Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 14 13 Mayıs 2020 #3 UBerk dedi: Vatan salgın bittiğinde açılacak. Diğerleri de yakında açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Yakın dediğiniz ne kadar yakın? 1 ay falan mı? Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Vatan salgın bittiğinde açılacak. Diğerleri de yakında açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Yakın dediğiniz ne kadar yakın? 1 ay falan mı?
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 13 Mayıs 2020 #4 Mayıs sonunda açılması lazım ben laptop alacağım. Artı 0 Eksi
cnbzk Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 120 13 Mayıs 2020 #5 MediaMarkt açık ve ücretsiz kargo sağlıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Mayıs 2020 #6 cnbzk dedi: MediaMarkt açık ve ücretsiz kargo sağlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt 16.90TL civarında kargo uyguluyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
cnbzk dedi: MediaMarkt açık ve ücretsiz kargo sağlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt 16.90TL civarında kargo uyguluyor diye biliyorum.
O ozdemryasin Centipat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 46 13 Mayıs 2020 #7 cnbzk dedi: MediaMarkt açık ve ücretsiz kargo sağlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben bugün ürün sipariş ettim ve kargo parası verdim. Vatan 1 Haziran tarihinde açılacağını söyledi müsteri hizmetleri aracılığı ile Artı 0 Eksi
cnbzk dedi: MediaMarkt açık ve ücretsiz kargo sağlıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben bugün ürün sipariş ettim ve kargo parası verdim. Vatan 1 Haziran tarihinde açılacağını söyledi müsteri hizmetleri aracılığı ile
cnbzk Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 120 13 Mayıs 2020 #8 kakaolupuding dedi: MediaMarkt 16.90TL civarında kargo uyguluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ozdemryasin dedi: Maalesef ben bugün ürün sipariş ettim ve kargo parası verdim. Genişletmek için tıkla... Websitesinden kontrol yaptım tekrardan. Kargo ücretsiz gözüküyor. Bende 1 hafta sonra telefon alacağım. Adrese göre farklı gözüküyor olabilir. Artı 0 Eksi
kakaolupuding dedi: MediaMarkt 16.90TL civarında kargo uyguluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ozdemryasin dedi: Maalesef ben bugün ürün sipariş ettim ve kargo parası verdim. Genişletmek için tıkla... Websitesinden kontrol yaptım tekrardan. Kargo ücretsiz gözüküyor. Bende 1 hafta sonra telefon alacağım. Adrese göre farklı gözüküyor olabilir.
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 13 Mayıs 2020 #9 En erken bayramdan sonra açılma ihtimalleri var ama her mağazanın kendi kararı kesin konuşamayız. Artı 0 Eksi