Teknoloji tasarım ödevi için nasıl bir logo yapılabilir?

Leareff

Decapat
Daha fazla  
Teknoloji tasarım hocam ödev verdi ödev de logo yapmamızı istedi ve ne yapacağımı bilmiyorum sadece logoda ne olacağını biliyorum. (olacak şeyler yung yazısı ve Game pad iconu)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz dönem 8.sınıfı bitirmiş biri olarak, çok detaya gerek yok, şirket logosu gibi yaparsan yeterli not alabilirsin. Sade ve anlaşılır olması yetecektir.

Teknoloji tasarım hocam ödev verdi ödev de logo yapmamızı istedi ve ne yapacağımı bilmiyorum sadece logoda ne olacağını biliyorum. (olacak şeyler yung yazısı ve Game pad iconu)
Ekte verdiğim logoyu örnek alarak, photoshoptan benzer bir şey yapabilirsiniz. Öndeki yazıda Yung yazar, arkaya herhangi bir film veya çizgi film karakterini eklersiniz; arkada da kırmızı altı ok yerine, game pad ikonu eklersiniz. Photoshoptan güzel bir pack ile çok daha iyisiniz yapabilirsiniz ve eminim hocanın da hoşuna gidecektir. Kolay gelsin

Dosya Ekleri

• 1bec007ba45cf286dadbdc07b680c87d.jpeg
    6,7 KB · Görüntüleme: 55
Yazmayı unutmuşum bir oyun yapma şirketi logosu yapacağım. Buna göre bir örnek verirseniz sevinirim.

Hocam, ödevinizin son teslim süresi nedir? Ben yarın bir şeyler yapabilirim isterseniz.

Tamamdır sağ olun şimdiden.
Hocam, şu şekilde bir tasarım yaptım; umarım hoşunuza gider. Beğenmediğiniz bir yer varsa veya eklememi istediğiniz bir şey varsa söyleyin, ilgileneyim.

Dosya Ekleri

• Logo.png
    65,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…