Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #11 Warg dedi: Kaybolmuyorlar genelde 1 tane nokta koymadın diye mod seni banladığından muhtemeldir oda yazamıyor biraz düşünün aloooooooo. Genişletmek için tıkla... Konuyu açıp gidiyor, çevrimiçi değil. Ayrıca konuyu ilk açarken ban atmıyorlar. Düzeltip yayınlıyorlar. Sonradan yanlışda belki.
Warg dedi: Kaybolmuyorlar genelde 1 tane nokta koymadın diye mod seni banladığından muhtemeldir oda yazamıyor biraz düşünün aloooooooo. Genişletmek için tıkla... Konuyu açıp gidiyor, çevrimiçi değil. Ayrıca konuyu ilk açarken ban atmıyorlar. Düzeltip yayınlıyorlar. Sonradan yanlışda belki.
Warg Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 411 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ocak 2021 #12 Mehmet A dedi: Konuyu açıp gidiyor, çevrimiçi değil. Ayrıca konuyu ilk açarken ban atmıyorlar. Düzeltip yayınlıyorlar. Sonradan yanlışda belki. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil işte konuyu açarken yanlışsa da ban yemişliğim var sonradan bir düzenleme geldiyse bilemem.
Mehmet A dedi: Konuyu açıp gidiyor, çevrimiçi değil. Ayrıca konuyu ilk açarken ban atmıyorlar. Düzeltip yayınlıyorlar. Sonradan yanlışda belki. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil işte konuyu açarken yanlışsa da ban yemişliğim var sonradan bir düzenleme geldiyse bilemem.
TheFafnir Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #13 Mehmet A dedi: Başka yerlerde vardır. İtopya haricinde bir yere baktın mı? Mesela İtopya da bulamadığın ne? Genişletmek için tıkla... Başka yerlere de baktım çoğu yerde satılmıyor satılan yerlerde uçuk fiyattan satıyor. İtopya'da 20.000 TL üstü ekran kartları satışta maalesef bende bilgisayar toplayamıyorum. Mehmet A dedi: Ya şöyle konuyu açıp kayboluyorlarya... Çıldırasım geliyor yahu. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim gelemedim.
Mehmet A dedi: Başka yerlerde vardır. İtopya haricinde bir yere baktın mı? Mesela İtopya da bulamadığın ne? Genişletmek için tıkla... Başka yerlere de baktım çoğu yerde satılmıyor satılan yerlerde uçuk fiyattan satıyor. İtopya'da 20.000 TL üstü ekran kartları satışta maalesef bende bilgisayar toplayamıyorum. Mehmet A dedi: Ya şöyle konuyu açıp kayboluyorlarya... Çıldırasım geliyor yahu. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim gelemedim.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Ocak 2021 #14 Mining yine coştu. Bu dönem PC toplayanlara sabır diliyorum.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 31 Ocak 2021 #15 Üç kelime bu pahalılığı özetler heralde. Bitcoin, üretim, mining.
TheFafnir Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #16 Pitbull dedi: Üç kelime bu pahalılığı özetler herhalde. Bitcoin, üretim, mining. Genişletmek için tıkla... Bu mining tam anlamıyla ne oluyor neden yapılıyor.
Pitbull dedi: Üç kelime bu pahalılığı özetler herhalde. Bitcoin, üretim, mining. Genişletmek için tıkla... Bu mining tam anlamıyla ne oluyor neden yapılıyor.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 31 Ocak 2021 #17 TheFafnir dedi: Bu mining tam anlamıyla ne oluyor neden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Kripto para madenciliğinin günümüz zamanındaki ismi.
TheFafnir dedi: Bu mining tam anlamıyla ne oluyor neden yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Kripto para madenciliğinin günümüz zamanındaki ismi.