TeknolojiPazar.com

  • Konuyu başlatan Mert Ercan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.239
M

Mert Ercan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere ekran kartını aldım ama monitör alamadığım ve bu yüzden ekran kartını kullanamadığım için konusunu açmadım daha. :(

En sonunda bir darbe daha yedim ve monitörü ertelemek zorunda kaldım, bu yüzden aynı gün kargo yapacak bir yer aramaya başladım bu üründe: "DK-HD-ADPXVGA" ve en sonunda TeknolojiPazar.com'u buldum.

Diğer mağazalar ile benzer bir fiyata bu ürünü kargo dahil 62,35 TL'den dün (13.03.2014 tarihinde) aldım. Kendileri kargo olarak Yurtiçi Kargo'yu kullanıyorlar ve siteleri üzerinden canlı destek veriyorlar ve bunu aktif olarak yapıyorlar. 2 gündür herhangi bir sıra vb. beklemeden canlı destek üzerinden site ve ürün ile ilgili tüm sorularım yanıtlandı sağolsunlar.

Teknolojipazar.com : Sadece Teknoloji

Uzun lafın kısası: Hızlı gönderi, ilgili satıcı ve iyi fiyat diyebilirim bu site hakkında. Bir ürün ararken bu siteye rast gelirseniz bu site es geçmemeniz gereken siteler arasında olmalı.
Konu bugün kargo elime ulaştıktan ve ürünü denedikten sonra (DisplayPort --> VGA aktif dönüştürücülerin kesin olarak çalışması gerek) ve eğer sorun yaşarsam yaşadığım sorun ile ilgilenip ilgilenmemeleri doğrultusunda güncellenecektir.

Umarım üründe bir sıkıntı çıkmaz da Türkiye'nin ilk R9 290 PCS+ incelemesini ben yaparım. :D :cool:

- - - Güncellendi - - -

Güncelleme: ürünü öğlen saat 2 sularında teslim aldım ve taktığım gibi çalıştı. Sipariş öncesi ve sonrasında yaptığımız sohbetten ve yardımlarından ötürü Serkan Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı