E ExoF4 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #1 Teknolojipazar.com - Sadece Teknoloji sitesinden ekran kartı almayı düşünüyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla güvenli olduğu söyleniyor. Aranızda daha önce alışveriş yapanlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2017
Teknolojipazar.com - Sadece Teknoloji sitesinden ekran kartı almayı düşünüyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla güvenli olduğu söyleniyor. Aranızda daha önce alışveriş yapanlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #2 Eğer fiyatları çok ucuz değilse başka, daha bilindik sitelerden almanı öneririm.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 26 19 Mart 2017 #3 Ben defalarca yaptım hiç sıkıntı yok. Ama daha ucuz siteler var oralardan yapabilirsin bu siteyle sınırlı kalma.
Ben defalarca yaptım hiç sıkıntı yok. Ama daha ucuz siteler var oralardan yapabilirsin bu siteyle sınırlı kalma.
whaki Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 75 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 11 Ocak 2018 #4 Bu siteden 3 parça ürün aldım. Parçalardan biri stokta yok denilerek para iadesi yapıldı. Diğer 2 parça ise, farklı firmalar üzerinden geldi bana. Anladığım kadarıyla depoları yok, siparişe göre sipariş geçiyorlar.
Bu siteden 3 parça ürün aldım. Parçalardan biri stokta yok denilerek para iadesi yapıldı. Diğer 2 parça ise, farklı firmalar üzerinden geldi bana. Anladığım kadarıyla depoları yok, siparişe göre sipariş geçiyorlar.
LukeSkywalker Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Death Star Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lord in Galactic Empire 12 Ocak 2018 #5 Neurevt dedi: Ben defalarca yaptım hiç sıkıntı yok. Ama daha ucuz siteler var oralardan yapabilirsin bu siteyle sınırlı kalma. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz site var mıdır özellikle ekran kartı olarak?
Neurevt dedi: Ben defalarca yaptım hiç sıkıntı yok. Ama daha ucuz siteler var oralardan yapabilirsin bu siteyle sınırlı kalma. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz site var mıdır özellikle ekran kartı olarak?