Teknolojiyi bırakan biri için tavsiyeler

HEROUSTA26

Picopat
Daha fazla  
Sosyal medyayı hatta arada televizyona bakmak dışında bilgisayarı, telefonu bırakıyorum. Neden diye sorarsanız son zamanlarda her şey çok hızlı geçmekte. Dünyadaki gelişmeler ve ülkedeki gelişmeleri duyunca zaten herkesin içi yanıyor ve bunu sizler için de söylüyorum, sosyal medya ile zamanımızı çok harcıyoruz. Ben de harcıyorum. Günde on saati bulduğu ve Instagram'ın hiçbir katkısı da bulunmamakta. Derslerim zayıfladı. İki üç sene okul birincisiyken şu an fizikten notum yetmişi geçemiyor. O yüzden böyle bir karar aldım. Pek dayanabileceğimi sanmamakla birlikte muhtemelen maksimum birkaç gün içinde tekrar bağımlı olacağım ama bu bağımlılığı atmak istiyorum.

Hocam gelin hep beraber ara verip bırakalım. Benim de zamanımı çok alıyor dersleri de çok etkiliyor.

Yani bir tavsiye veremiyorum ama bende bırakıp derslerime yönelmeyi düşünüyorum.

Hocam gelin hep beraber ara verip bırakalım. Benim de zamanımı çok alıyor dersleri de çok etkiliyor.

Yani bir tavsiye veremiyorum ama bende bırakıp derslerime yönelmeyi düşünüyorum.

Bence de hocam, babamdan da fikir aldım babamada danıştım babam sevindi duyunca tabii, babam dedi şarjı 100 olsun kapat koy, dershaneye dışarı giderken alırsın drdi büyük ihtimallede bende böyşe yaparım.

Kesinlikle yapmamız lazım hocam zamanımız o kadar boş geçiyor ki önümüzde bir akademik kariyer var dersler var sınavlar var biz full telefona odak bir şekilde yaşıyoruz kendimize zaman ayırmıyoruz derslere zaman kalmıyor.

Ben bu sene mezuna kaldım ve sınava yaklaşık 220 gün kaldı benim de teknolojiyi bırakıp tamamen sınava odaklanmam lazım.

Doğru diyorsunuz hocam benim de bugün son günüm bugün kapatacağım Allah izin verirse, ailem ile daha fazla vakit geçitmeye çalışacağım, ileridr ailem öldüğünde neden onlarla vakit geçirmedim demek istemiyorum.

En iyisi hocam bende bu gece bu konuşmadan sonra kapatma kararı aldım forumda da çok vakit kaybediyorum.

İnşallah daha iyi bir seçim olur bizim için.

En iyisi hocam bende bu gece bu konuşmadan sonra kapatma kararı aldım forumda da çok vakit kaybediyorum.

İnşallah daha iyi bir seçim olur bizim için.

Umarım ki hocam sende bende eğitim kariyerinde daha da önemlisi hayatta ilerleyebiliriz. Benim de şu an sınav senem seneye inşallah sınavı kazanırsam yaz tatilinde sosyal medya o kadar olmasa da bilgisayards oyun oynarım diye düşünüyoeum abartmadan. Umarım sende bende sınavımızda başarı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…