Teknomerkezim.com güvenilir mi?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Sabah 10 civarı WD blue 1 TB M.2 SSD aldım. Saat 16:00'a kadar aynı gün kargo diyordu ancak henüz verilmedi. Sorguladığımda sipariş onaylandı diyor ama hala kargoda değil. Sizce güvenilir mi? Tek bir tane konu var bununla alakalı ve orada çalışmış bir arkadaş güvenilir bayağı diyor. Ne dersiniz?

Ya hocam gecikmiştir niye bu kadar takıyorsunuz ki?

lenovo ve bir kaç markanındı sanırsam yetkili satıcısı. Direkt kendi sitesinden değil de aracı siteler vasıtsayıla almışlığım var. Sorun yaşamadım.

lenovo ve bir kaç markanındı sanırsam yetkili satıcısı. Direkt kendi sitesinden değil de aracı siteler vasıtsayıla almışlığım var. Sorun yaşamadım.
SSD geldi hocam ve taktım. Sıkıntısız şekilde bilgisayarım gördü ve belirtildiği gibi de 1 TB olarak geldi. Benchmark sonuçlarına göre de WD Blue SN570 SSD söylediği hızları veriyor. 3500 MB/s okuma ve 3000 MB/s yazmayı veriyor. Kargo olarak da Aras ile gönderiyorlar. Güvenilir bir sitedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…