Teknoqueen alınır mı?

Bütçe
5500 bütçem var

fulutop

Decapat

Arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum. Toplama yapacak durumda değilim, hazır alabilme ihtimalim var. SSD'yi Toshiba OCZ yapıp sipariş vermeyi düşünüyorum. Öneri ve tavsiyelere açığım. 5500'e kadar çıkabiliyorum. Kasadan biraz şüphelerim var.

Parçaların fiyatları çok iyi mi söyleyemem ama evet kasanızı değiştirin. Yanında gelen PSU'ya bu fiyattaki sistem emanet edilmez. Thermaltake 650W'lık kasalardan birini seçin.

Sistem güzel benim fikrime göre güç kaynağını falan da değiştirmene gerek yok tek eksiği HDD bu bilgisayara 1TB HDD'de aldın mı mis gibi olur tadından yenmez.

Alınır sistem gayet güzel parçalar çok iyi ama SSD'yi değiştir Adata SU SSD'ler saatli bomba.

Bende bu kasayı almayı düşünüyorum ama artık sistemde Thermaltake kasa yok ama stokta var gözüküyor.

Sistem güzel benim fikrime göre güç kaynağını falan da değiştirmene gerek yok tek eksiği HDD bu bilgisayara 1TB HDD'de aldın mı mis gibi olur tadından yenmez.
Emin misin ? Neden bilgin olmadan konuşuyorsun. Tabi sizin gibiler sadece depolama ve performansa önem verir. O sisteme o psu'yu emanet etmeyin. PowerBoost kasayıda almayın. Alacağınız kasa spec - delta veya j24 olsun. Spec - Delta için ise itopyanın bayisine gitmelisiniz.

Hocam tamam da yok ama stokta var gözüküyor.
Eklenmiyor artık düne kadar ekleniyordu.
Yoksa bende kasa olarak J24'ü düşünüyordum.

Gidip alacaksınız başka çare yok. Yada kasayı çıkarcaksınız kasayı ayrı bir şekilde alcaksınız. Pardon kasa çıkmıyormuş.

Evet sorun o işte sizce gelir mi tekrardan Thermaltake.
Ya da önceden böyle sorunlar oluyor muydu ve sonra tekrardan geliyor muydu.

Kasada bu durumun olduğunu ilk defa görüyorum. Bir kaç aydır TeknoQueen'i takip ediyorum. 1 kere işlemci kayboldu bir kerede anakart ancak onlar stokta yoktu. Ama Thermaltakeler stokta olduğu halde gitmişler. Gidip almak mecburi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…