Teknosa Bakkal mı?

Zenfone 3 1300'e zor.
Olsun her türlü bekleyeceğiz Zenfone 3'ü. Çünkü Zenfone 3 geldiğinde bütçe yetmese bile Zenfone 2'nin fiyatı düşecektir. Ayrıca Zenfone 3 250 dolar. Çok pahalı olacağını düşünmüyorum.

Güncelleme; Telefonun modelini yanlış yazmışım. Tam model Huawei kıı-L21.

Bu adama ürünü ben satacağım bu gün ki bahşişi ben alacağım. Şu adama bir geçireyim de bana para gelsin der. Bir çoğuda bilgili değil.

Teknoloji mağazalarında ne alıyorsan al önceden araştırmış olman gerekiyor. Satın almak istediğin ürünüm görevli kişisine o ürünle ilgili minimal sorular bile sorsan yanlış yönlendirebiliyor. Son zamanlarda bir arkadaşımın başına gelen bir olay Media Markt'tan televizyon alıyor alırken satın alma amacını alt yazılı film dizi vs. izlemek olarak belirtiyor. Buraya kadar sıkıntı yok televizyon Philips bu arada ve firma olarak müşteri hizmetleri ve Türkiye desteği açısından berbatlar.

Neyse görevli arkadaş televizyonun her şeyine kefil olup hiç bir sıkıntı çıkmayacağını garanti ediyor. Bu arkadaşım da benim tavsiyem olan LG yerine Philips'i alıyor. Televizyonda Türkçe alt yazı karakter desteği bulunmuyor. Tonla yöntem deneyip sıkıntısını gidermeyi başardım ama sattığın televizyonda Türkçe alt yazı karakter desteğinin bulunmadığını bilmemek tuhaf bir şey olsa gerek. Gerçi Philips'in kendisi de bunu belirtmiyor ya. İşin özü onlar üretici değil satıcı arada fark var ha sattığı şey üzerinde üreticisi kadar olmasa da ona yakın ortalama bir şekilde bilgi sahibi olsa hoş olurdu elbette.

@Myth Gatherer
Buna yakın bir şey yaşadım. Hem vatanda hem teknosada. Teknosada Asus zenfone max telefon 30 saat full hd film izletebiliyormuş. Elbette inanmadım. Bataryası 5000 mA olsa da bu kadar dayanmaz. Vatandaki adam da Asus telefonda 2 yıllık huawei daha iyi dedi. Yani bunlar malı satmak için ciğerini satarlar. Ayrıca Teknosadaki diğer çalışan bile inanmadı iki çalışan tartıştılat filan komikti.

Teknosadaki diğer çalışan bile inanmadı iki çalışan tartıştılat filan komikti.
O da iyiymiş Geçen annem ile Teknosa'da gezerken 2100 TL'ye bir hazır bilgisayar gördük. ''Ben bunu 900 TL'ye toplarım.'' dedim. Annem inanmadı. Büyüklerimizi de yanıltıyorlar.

O telefonu ben de kullanıyorum. Gayet güzel bir telefon bence çöp değil.

Dostum ben telefonu kullanmadım pek bilmiyorum o markayı. Arkadaşım da benim kadar olmasa da telefondan anlıyor. O çok kötüleyince ben de çöp yazma gereksinimi duydum. Yoksa pek bilgim yok. Ancak zenfone 2 daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yaklaşık olarak 3 yıl önce kapısından dışarı çıkmak için son kez adım attım ve bir daha da o tarihten beri içeri adım atmadım. O tarihlerde mağazanın web sayfasında stoklarda var olan Philips marka bir ütüyü almak için Kadıköy şubesine gitmiştim. Görevli bayan arkadaş mağazanın bilgisayarından ürünün stokta var olduğunu gördüğü halde ürünü bir türlü bulup bana getiremedi. Bunun üzerine bana raftaki teşhir ürününü satmaya çabaladı. Bu olaydan sonra nerede mağazasını görsem yanından tiksinerek geçiyorum.

Aynı şey bize media marktda başımıza geldi. Ablama laptop alacaktık. Lenovo'nun tasarımı iyi olmayan ama özellikleri iyi olan laptopdu. İndirimli diye gösterilen ürün teşhir ürünü imiş. O yüzden indirim yapmışlar. Bizde bimeks den aynı özelliklere yakın tasarımı daha güzel Asus laptop aldık. Şu stok durumlarını teşhir için kullanmazlar ise çok güzel olacak. Bimeks de bir ürün baktığım da bazı şubeler de teşhir olduğu yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…