Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar Teknosa'nın mağazalarına baktığımda sadece büyük illerde 1 tane şubesi kaldığını gördüm sistemsel bir hata mı yoksa gerçek mi?
Arkadaşlar Teknosa'nın mağazalarına baktığımda sadece büyük illerde 1 tane şubesi kaldığını gördüm sistemsel bir hata mı yoksa gerçek mi?
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 656 Çözümler 7 Yer İstanbul 7 Mayıs 2020 #2 Büyük ihtimalle açık olan mağazaları listeliyordur.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 7 Mayıs 2020 #3 Hiç sanmıyorum iflas edeceğini. Daha geçen arkadaşa televizyon ve ses sistemi siparişi verdik. Batarsa o da batar Sistem saçmalamıştır. Ya da bir düzenleme yaparken girmişsindir sen.
Hiç sanmıyorum iflas edeceğini. Daha geçen arkadaşa televizyon ve ses sistemi siparişi verdik. Batarsa o da batar Sistem saçmalamıştır. Ya da bir düzenleme yaparken girmişsindir sen.