K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 675 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Teknosa'dan ürün alacağım parayı çekebilmeye zamanım yok havale EFT ile ödeme yapabilir miyim?
Arkadaşlar Teknosa'dan ürün alacağım parayı çekebilmeye zamanım yok havale EFT ile ödeme yapabilir miyim?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 1 Şubat 2024 #2 Kartla öde.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 1 Şubat 2024 #3 Hocam merhaba, kart ile ödeyebilirsiniz. İyi sosyaller. korkusuzz dedi: Arkadaşlar Teknosa'dan ürün alacağım parayı çekebilmeye zamanım yok havale EFT ile ödeme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
Hocam merhaba, kart ile ödeyebilirsiniz. İyi sosyaller. korkusuzz dedi: Arkadaşlar Teknosa'dan ürün alacağım parayı çekebilmeye zamanım yok havale EFT ile ödeme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 Evet, EFT ile ödeme yapabilirsiniz. Kasada arkadaşlar yardımcı olacaktır. IBAN'ı girip açıklamasına bir şey girmenizi isteyecekler.
Evet, EFT ile ödeme yapabilirsiniz. Kasada arkadaşlar yardımcı olacaktır. IBAN'ı girip açıklamasına bir şey girmenizi isteyecekler.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 1 Şubat 2024 #5 cumali_032 dedi: Evet, EFT ile ödeme yapabilirsiniz. Kasada arkadaşlar yardımcı olacaktır. IBAN'ı girip açıklamasına bir şey girmenizi isteyecekler. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ödeyebiliyormuşuz bende şimdi öğrendim
cumali_032 dedi: Evet, EFT ile ödeme yapabilirsiniz. Kasada arkadaşlar yardımcı olacaktır. IBAN'ı girip açıklamasına bir şey girmenizi isteyecekler. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ödeyebiliyormuşuz bende şimdi öğrendim
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 675 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #6 xquerzy dedi: Hocam merhaba, kart ile ödeyebilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kartımın limiti yetmiyor bende böyle bir şey yapmak istedim. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler.
xquerzy dedi: Hocam merhaba, kart ile ödeyebilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kartımın limiti yetmiyor bende böyle bir şey yapmak istedim. Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler.