kralxxlarç Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Merhaba ben Teknosa'dan Apple Watch s 5,6 almak istiyorum fiyatı da 5 bin gibi fiyat sizce alınır mı?
Merhaba ben Teknosa'dan Apple Watch s 5,6 almak istiyorum fiyatı da 5 bin gibi fiyat sizce alınır mı?
R Raoul Duke Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Burada hevesinizi kırmak isteyecek kişiler olacaktır, bence eğer bu para size çok koymayacaksa alınır. Teknosa sorun çıkarmaz bence.
Burada hevesinizi kırmak isteyecek kişiler olacaktır, bence eğer bu para size çok koymayacaksa alınır. Teknosa sorun çıkarmaz bence.
Eren152 Hectopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 6600H RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici 1 Ağustos 2023 #3 Raoul Duke dedi: Burada hevesinizi kırmak isteyecek kişiler olacaktır, bence eğer bu para size çok koymayacaksa alınır. Teknosa sorun çıkarmaz bence. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum herkesin ne dediginden ziyade içinize sinecek ise alın.
Raoul Duke dedi: Burada hevesinizi kırmak isteyecek kişiler olacaktır, bence eğer bu para size çok koymayacaksa alınır. Teknosa sorun çıkarmaz bence. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum herkesin ne dediginden ziyade içinize sinecek ise alın.
SelmanTSN Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 kralxxlarç dedi: Merhaba ben Teknosa'dan Apple Watch s 5,6 almak istiyorum fiyatı da 5 bin gibi fiyat sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çizik yoksa temiz cihazsa alınabilir bence temiz kullanılmış olması cihazın yorulmamış olmalı önemli millet Apple Watch'ta oyun oynuyor.
kralxxlarç dedi: Merhaba ben Teknosa'dan Apple Watch s 5,6 almak istiyorum fiyatı da 5 bin gibi fiyat sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çizik yoksa temiz cihazsa alınabilir bence temiz kullanılmış olması cihazın yorulmamış olmalı önemli millet Apple Watch'ta oyun oynuyor.