Ediyor girl Centipat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Şubat 2025 #1 Teknosa'dan bir tablet kalemi sipariş ettim. 2 gündür kargoya verilmedi. Arayıp neden verilmediğini sormalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Teknosa'dan bir tablet kalemi sipariş ettim. 2 gündür kargoya verilmedi. Arayıp neden verilmediğini sormalı mıyım?
YBK Kilopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 Pazar günü sipariş verdiyseniz dün kargoya vermeleri lazımdı, bugün de dağıtıma çıkmalıydı. Bugün de verilmezse arayıp sorun, daha gün bitmedi, bir kaç saat içinde verilebilir.
Pazar günü sipariş verdiyseniz dün kargoya vermeleri lazımdı, bugün de dağıtıma çıkmalıydı. Bugün de verilmezse arayıp sorun, daha gün bitmedi, bir kaç saat içinde verilebilir.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.491 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #3 Olumsuz hava koşulları nedeniyle bu hafta kargolarda aksamalar yaşanabilir hocam.