Teknosa Tecno Camon 40 için güvenilir satıcı önerisi

gktr34

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba efendim, umarım gününüz afiyetle geçiyordur.

Tecno Camon 40 Pro 5G telefonu almayı planlıyorum. Maalesef resmi Teknosa ve benzeri mağazalarda sadece 12 GB versiyonu mevcut stoklarında, o yüzden fiyatları 25.000 üstünü görmektedir. Teknosa'nın kendi sitelerinde bazı diğer satıcılar 8+8 GB (yani 8 Virtual 8 fiziksel RAM) satıyor. Normalde resmi olmayan satıcılardan almak istemem telefonu çünkü sonra sorun çıkınca garanti işleri sıkıntı oluyor ama fazla fiyat farkı mevcut.
Rica etsem, aşağıda belirttiğim satıcılardan deneyimi olan arkadaşlar kendi deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Ürün bağlantısı Link

Mobilstore. 33.
Başaran İletişim.
Güncel 33.
Cephane Teknoloji.

Şimdiden teşekkür ederim.

Tecno Camon 40 Pro 5G telefonu almayı planlıyorum. Maalesef resmi Teknosa ve benzeri mağazalarda sadece 12 GB versiyonu mevcut stoklarında, o yüzden fiyatları 25.000 üstünü görmektedir. Teknosa'nın kendi sitelerinde bazı diğer satıcılar 8+8 GB (yani 8 Virtual 8 fiziksel RAM) satıyor. Normalde resmi olmayan satıcılardan almak istemem telefonu çünkü sonra sorun çıkınca garanti işleri sıkıntı oluyor ama fazla fiyat farkı mevcut.
Rica etsem, aşağıda belirttiğim satıcılardan deneyimi olan arkadaşlar kendi deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Ürün bağlantısı Link

Mobilstore. 33.
Başaran iletişim.
Güncel 33.
Cephane teknoloji.

Satıcıları bilmiyorum ancak bu cihazı TR almak bana saçma geliyor. Yurt dışı fiyatıyla arasında çok fark var. Ben olsam yurt dışı alırdım.

Ürün bağlantısı Link

Mobilstore. 33.
Başaran iletişim.
Güncel 33.
Cephane teknoloji.

Niye Honor 400 modeline bakmadınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı