(VATAN)
Kurarlar evet ben sistem yanında Windows 11'de almıştım onu da kurdular ve güncellediler.
İşletim sistemi almayacaksan da deneme sürümü kuruyorlar söylersen.
FreeDOS laptopa Windows kurmazlar ama oradan ayrı bir şekilde Windows alırsan kurarlar ki internette 30 50 TL arası bir fiyatı var niye ayrıyeten 1000 TL vermek istiyorsun?
FreeDOS laptopa Windows kurmazlar ama oradan ayrı bir şekilde Windows alırsan kurarlar ki internette 30 50 TL arası bir fiyatı var niye ayrıyeten 1000 TL vermek istiyorsun?
Valla orijinal almak çok rahat ya Yok şu key çalınır yok pcme virüs girer yok şu olur bu olur derdine düşmüyorsun hiç hem elinde kutusu oluyor neye yarayacaksa tabii Ayrıca VATAN'dan alırsan 3500 TL falan 1000 de değil. Olsun, bir kere alıyoruz.
Valla orijinal almak çok rahat ya Yok şu key çalınır yok pcme virüs girer yok şu olur bu olur derdine düşmüyorsun hiç hem elinde kutusu oluyor neye yarayacaksa tabii
Vallahi orijinal almak çok rahat ya yok şu key çalınır yok PC'me virüs girer yok şu olur bu olur derdine düşmüyorsun hiç hem elinde kutusu oluyor neye yarayacaksa tabii ayrıca Vatan'dan alırsan 3500 TL falan 1000 de değil. Olsun, bir kere alıyoruz.