Teknosacell Mobil WiFi tarifesi nedir?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Türk Telekom Selfy kullanıyorum ve taahhüt bitimine 3 ay falan kaldı. Mevcut müşteri tarifeleri ciddi anlamda can sıkıcı boyutlarda. Öğrenci halimle benim 560 TL gibi fiyatları ödemem imkansız. Teknosacell Mobil WiFi paketi buldum. Bu paket sadece 100 GB internet sağlıyor ve bu bana yeterli gelebilir gibi. Bu paket sadece internet paylaşımında mı geçerli yoksa telefonda direkt internet olarak da kullanabiliyor muyuz?
Screenshot_2023-10-07-00-14-14-226_com.brave.browser.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom selfy kullanıyorum ve taahhüt bitimine 3 ay falan kaldı. Mevcut müşteri tarifeleri ciddi anlamda can sıkıcı boyutlarda. Öğrenci halimle benim 560 TL gibi fiyatları ödemem imkansız. Teknosacell mobil Wi-Fi paketi buldum. Bu paket sadece 100 GB internet sağlıyor ve bu bana yeterli gelebilir gibi. Bu paket sadece internet paylaşımında mı geçerli yoksa telefonda direkt internet olarak da kullanabiliyor muyuz?Eki Görüntüle 1969157

Aylık 275 fazla değil mi :D bunun yanına 500dk almak isteseniz 300TL olacak otomatik olarak.(ek paket)

Aylık 275 fazla değil mi :D
Hocam inanın Türk Telekom fiyatlarını gördükten sonra fazla gelmedi. Türk Telekom mevcut müşterilerini yok ediyor bildiğiniz. 560 TL tarife ücreti mi olur? Bu nasıl kan emiciliktir yahu?

Yeni hat veriyor. Telefona ya da uygun modeme takıyorsun hattı. Türk Telekom 200 GB kullanıyorum 370₺.
Magnet değil değil mi?

Hocam inanın Türk Telekom fiyatlarını gördükten sonra fazla gelmedi. Türk Telekom mevcut müşterilerini yok ediyor bildiğiniz. 560 TL tarife ücreti mi olur? Bu nasıl kan emiciliktir yahu?

Magnet değil değil mi?
Değil. Evimde mobil wifi diye geçiyor. Modem parasını da ya faturaya yansıtıyor ya da satın alıyorsun 1000 lira gibi bir şeydi. Altyapım olmadığı için kullanıyorum ben de.

Değil. Evimde mobil wifi diye geçiyor. Modem parasını da ya faturaya yansıtıyor ya da satın alıyorsun 1000 lira gibi bir şeydi. Altyapım olmadığı için kullanıyorum ben de.
Ben daha çok hem telefonda hem de bilgisayarsa kullanmak için bakınıyordum. Telefonumda limitsiz sosyal medya mevcut ancak taahhüt bitimine 3 ay kaldı. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Türk Telekom harici diğer operatörler iyi hız veremiyor. Delirme noktasına geleceğim gerçekten.

Türk Telekom selfy kullanıyorum ve taahhüt bitimine 3 ay falan kaldı. Mevcut müşteri tarifeleri ciddi anlamda can sıkıcı boyutlarda. Öğrenci halimle benim 560 TL gibi fiyatları ödemem imkansız. Teknosacell mobil Wi-Fi paketi buldum. Bu paket sadece 100 GB internet sağlıyor ve bu bana yeterli gelebilir gibi. Bu paket sadece internet paylaşımında mı geçerli yoksa telefonda direkt internet olarak da kullanabiliyor muyuz?Eki Görüntüle 1969157

Böyle bir konu var güncel mi bilmiyorum bakabilirsiniz.

Böyle bir konu var güncel mi bilmiyorum bakabilirsiniz.
Ben bu konuyu zaten biliyorum. Sıkıntı şu: telefonum rootlu değil. Sırf bu olay için root atmaya da kalkışamam hocam. Hem ne işime yarayacak ki? Bu tarife de benim için boş. Hattı kapatmaktan başka çarem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı