Elektronik Teknosa'da Baseus Ultrajoy 7 in 1 USB Hub - 558 TL

Şimdi kağıt üstünde Baseus'un daha iyi özellikleri var ama dayanıklılık konusunda bir şey söyleyemem. 4k/60hz, 100w ve ethernet girişi sizin için önnemliyse Baseus daha iyi olur.
Önceliğim USB girişi ve SD Kart girişi, diğerleri çokta önemli değil açıkçası.

Önceliğim USB girişi ve SD Kart girişi, diğerleri çokta önemli değil açıkçası.
Lenovo'nun konusunda sd kart girişini test etmişlerdi. Orada değerler var. Baseus'ta nasıldır bilmiyorum.
Laptopun USB 4.0 portuna takacağım.
O portun ne kadar güç sağladığına bağlı işte. Yeterli güç sağlayamazsa hub'a usb c yerinden şarj aletini bağlıyorsunuz. Hem Laptop şarj oluyor(O portun şarj etmeyi desteklemesi lazım) hem hub'a güç veriyor.

Teknosa piyasası 1000+ TL olan bir cihazı nasıl 500 TL'den satabiliyor hayret ediyorum.
Umarım ürün orijinaldir.

Şimdi kağıt üstünde Baseus'un daha iyi özellikleri var ama dayanıklılık konusunda bir şey söyleyemem. 4k/60hz, 100w ve ethernet girişi sizin için önnemliyse Baseus daha iyi olur.
4k benim için önemli değil de lenovo da fazladan 1 tane daha usb girişi var ama baesusun da ethernet portu var. bilemedim. sanırım lenovo da kalacağım.

İnanılmaz iyi oldu bu. Geçenlerde hub'ım bozulmuştu, yenisini almak istiyordum lakin 4K@60Hz ve gigabit ethernet portu olan adam akıllı bir hub bulamamıştım. Direkt sipariş geçtim, çok teşekkürler.

Bilmediğimden soruyorum HDMI ve Ethernet girişini nerelerde kullanabiliriz? Tam olarak nerede işimize yarar

Bilmediğimden soruyorum HDMI ve Ethernet girişini nerelerde kullanabiliriz? Tam olarak nerede işimize yarar
HDMI'ı televizyon veya monitör bağlantısı yaparken, ethernet girişini de modem & switch'ten cihazınıza internet kablosuyla kullanabilirsiniz.

Ethernet girişi laptoplarda giriş olmayanlar için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…