Asdas Gudas Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 870 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Teknosa'nın kendi sitesinde şöyle bir saat gördüm, sizce neden fiyatı böyle ve güvenilir midir? Normalde 11.000₺ olması lazım. Ayrıca 2. nesil mi diye teyit de ettim sizce alınır mı? Apple Watch Se Gps 44mm Gümüş Alüminyum Kasa ve Storm M/L Mavi Sport Band Fiyatı ve Özellikleri Apple Watch Se Gps 44mm Gümüş Alüminyum Kasa ve Storm M L Mavi Sport Band özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
Teknosa'nın kendi sitesinde şöyle bir saat gördüm, sizce neden fiyatı böyle ve güvenilir midir? Normalde 11.000₺ olması lazım. Ayrıca 2. nesil mi diye teyit de ettim sizce alınır mı? Apple Watch Se Gps 44mm Gümüş Alüminyum Kasa ve Storm M/L Mavi Sport Band Fiyatı ve Özellikleri Apple Watch Se Gps 44mm Gümüş Alüminyum Kasa ve Storm M L Mavi Sport Band özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 Güvenilir ayrıca satıcıda Teknosa'nın kendisi.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.286 Çözümler 4 19 Haziran 2024 #3 Satıcı Teknosa. Herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum.