Teknosa uygulamasındaki Xbox'lar arasında 2300 TL fark var. Aradığımda ithal ürün olmadığını ve mağazadan alırsam 9000 TL olduğunu söyledi ben de çok güvenemedim. Sizce ne yapmalıyım?
İthalatçı garantili cihazların garanti hizmetinden o ürünü ülkeye getiren firma sorumludur. Yani ithalatçı garantili bir cihazınız varsa onun garanti hizmeti tamamen o firmanın insiyatifine kalmıştır. Parça değişimi veya onarım hizmeti olarak ise orijinal parça veya herhangi bir uyumlu parça da kullanabilirler yani ithalatçı firmanın insiyatifine kalmıştır.
Microsoft garantisi gerçekten çok çok iyi. Xbox One S kullandığım dönemde kendi hatamdan dolayı kontrolcümü kırmıştım garantiye yolladım ve kapalı kutu yeni kontrolcü yolladılar hiç sorgulamadılar bile nasıl kırıldı? diye, direkt değiştirdiler bunun dışında konsolu ilk aldığımda garanti sorguladığımda 6 ay görünüyordu bunla ilgili aradığımda sorunu hemen çözüp üstüne garanti süresine ekleme yapıldı 2.5 yıl garantisi oldu konsolun. İthalatçı firmalar pek güven vermiyor ama fiyat farkıda yüksekmiş.
Hocam siz TR garantili alabiliyorsanız alın global garantilerde bazen sorun çıkabiliyor ve satıcıya bağlanabiliyorsunuz. TR garantili olarak en ucuzu bu, şimdi adını duymayıp güvenmeyebilir misiniz Xbox'un resmi Türkiye satıcısı pardon Microsoft'un resmi Türkiye satıcısı. Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu 512GB - RRS-00010 - nethouse.com.tr
Hocam siz TR garantili alabiliyorsanız alın global garantilerde bazen sorun çıkabiliyor ve satıcıya bağlanabiliyorsunuz. TR garantili olarak en ucuzu bu, şimdi adını duymayıp güvenmeyebilir misiniz Xbox'un resmi Türkiye satıcısı pardon Microsoft'un resmi Türkiye satıcısı. Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu 512GB - RRS-00010 - nethouse.com.tr
3900 bile sayılıyordu ilk zamanlar piyasada fiyat diye bişey kalmadı. arkadaşım series x 7bin getiriyor bana yurtdışından burda series s 8700 şaka gibi.