Teknosa'dan alınan 15 karakterli McAfee kodu nereye girilir?

561410

Decapat
Laptopumu alırken yanında McAfee Antivirus almıştık fakat deneme sürümüydü. Mağazaya gidip bunu belirttim, yeni kod verdiler ama kod 15 karakter. 25 karakter olması lazımmış. Tekrar yeni kod istedim ama o da 15 karakter. Bu kodu nereye girebilirim? Şimdiden teşekkürler.

kod abcdef-123456789 şeklinde

mcafee.com/activate adresine gidip bilgilerinizle birlikte ürün anahtarınızı girin.

Dost en saçma virüs yazılımlarından biri. Hiç bulaşma daha iyi.

hocam laptopa kendileri kurmaları gerekirdi gidip bunu belirttim 2-3saatlik beklemenın ardından fotoğraf olarak verdiler
Git dağıt orayı, müdürü filan iste. Belli ki sağlam gerizekalılarla muhattap olmuşsun.

Git dağıt orayı, müdürü filan iste. Belli ki sağlam gerizekalılarla muhattap olmuşsun.
zaten ordaki çalışanlar yardımcı olmadı en sonunda faturayla müdüre gittim anca alabildim ondada yanlış vermişler

sizce 250tl için uğraşmaya değer mi

zaten ordaki çalışanlar yardımcı olmadı en sonunda faturayla müdüre gittim anca alabildim ondada yanlış vermişler

sizce 250tl için uğraşmaya değer mi
Neresi burası bu arada? İade iste. Beceremediniz paramı geri verin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…