Teknosa'dan alınan teşhir kahve makinesi iyi midir?

Katalonyayaslm

Centipat
İyi akşamlar Teknosa'ya gittik bir kahve makinesi aldık. İnternette 35-40 k bandında teşhir ürün vardı ellerinde. 20K'ya aldık çalışıyor herhangi bir sorun yok. Sizce nasıl yapmışız? Ve teşhirin eksileri nelerdir? Sonuçta en fazla bunda kahve yapmış olabilirler orada ve dokunulmuş olabilir müşteri tarafından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşhirde telefon tablet laptop gibi ürünlerin pili zarar görüyor ama kahve makinesi ile kahva yapacaklarını sanmıyoruum, parça kaybı yoksa sorun yoktur. Çalıştırılan bir kahve makinesine denk gelmedim ben MediaMarkt, Teknosa'ya da vatan da.

Ben gördüm de bunu görmedim fişi çekikti kahve çekirdeği vardı üstünde ama 37-40 k bandında 20 k çok iyi fiyat hocam yani.

Ellenmesi dışında bir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta bu fare, klavye, telefon, dizüstü gibi sürekli çalışacak bir alet değil sunum sırasında. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

Yani evet dokunulmuş falan olabilir de fabrikada üretilirken hiç dokunulmuyor mu sanki.

Doğru da sonuçta insanlar dokununca insan garip oluyor ama temizledim.

Hocam dışarıda yediğimiz yemeklere neler neler yapıyorlar kim bilir. Yani sana da hak veriyorum ama 20k uyguna almışsın tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…