Teknosa'dan iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
38000

Vmarcus

Decapat
Daha fazla  
Alışveriş kredisi ile 0 faiz 3 taksit almayı düşünüyorum. Yalnız çok fazla yorum ve değerlendirme olmaması ve Şikayetvar da fazlaca şikayet olması biraz tedirgin etti. Linki aşağıya bırakıyorum. Alınır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Aklınızda soru kalacaksa Apple'ın kendi sitesinden alın. Ben 3 büyük teknoloji firmasından ürün alan birisi olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Alabilirsin yani Teknosa zaten güvenlilir bir yerdir yorum olmaması genelde çoğu kişi trenyol Hepsiburada gibi sitelerden aldığı için Teknosa vatan gibi mağazalardan pek alınmıyor.

Dosya Ekleri

• 1696273488046.png
    243,7 KB · Görüntüleme: 152
Aklınızda soru kalacaksa Apple'ın kendi sitesinden alın. Ben 3 büyük teknoloji firmasından ürün alan birisi olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
3 taksit ile rahatça ödemek için teknosayı tercih etmek istiyorum.

Tekonosadan telefon alınmaz!
Rica etsem sebebini biraz daha detaya girerek açıklayabilir misiniz ?

İphone 13 almaya gitmiştim, parasını hemde nakit verecektim tam işlemleri yaparken sistem iphone imeisını tanımadı. Birsürü garip hikaye anlattı bana. Vaz geçtim bunu satamayız size dedi. Başka bir olayda fotoğraf makinesi almıştım, 1 hafta dolmadan arızalandı servis şu bu çok uğraştırdılar zar zor iade ettim. Ben Teknosadan bir daha pahalı birşey almam. İphone Appledan al derim. Kısacası satışı yaptıktan sonra sizi tanımazlar.

3 taksit varken rahatça ödemek için şansımı denemek istiyorum.Satıcı teknosa olduğu için herhangi bir problemde iade işlemi konusunda da müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde en azından farklı satıcıdan almışsınız olayı olmaz diye düşünüyorum. Sanırım şansımı deneyeceğim ,yine de uyarı için teşekkürler

Sıkıntı çıkartmaz. Şikayetvar'dan bakacaksanız zaten bütün ürünlerin şikayetleri var, açıkçası bir ürün alırken Şikayetvar'dan tavsiye alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…