Teknosa'dan mı yoksa Migros'dan mı telefon alınır?

Samet2

Decapat
Teknosa'nın internet sitesinde Xiaomi Redmi Note 8 beyaz 1749 Migros'un sitesinde 1699 TL. Ben mağazadan alacağım herhangi bir fiyat farki olur mu? Ne kadar olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde internet fiyatları ve mağaza fiyatları çoğunlukla çelişebiliyor Migros'tan internet üzerinden alabilirsiniz tabii öncesinde kullanıcı yorumlarına sikayetvar gibi yerlere bakmanızı öneririm.

Teknosa mağazalarını geçici süreliğine kapattı. Migros ise her yerde fiziksel olarak satış yapmıyor diye biliyorum. Size tavsiyem internetten almanız olacaktır, yaşınız sanırım 19. Sokağa çıkma yasağı da mevcut, yani internetten almaktan başka çareniz yok. Önerebileceğim yerler:
Şahsen Amazon.com.tr'yi öneririm, hem satısı Amazon.tr. Hem de güven olarak sorun yaşamazsınız.

Teknosa mağazalarını geçici süreliğine kapattı. Migros ise her yerde fiziksel olarak satış yapmıyor diye biliyorum. Size tavsiyem internetten almanız olacaktır, yaşınız sanırım 19. Sokağa çıkma yasağı da mevcut, yani internetten almaktan başka çareniz yok. Önerebileceğim yerler:
Şahsen Amazon.com.tr'yi öneririm, hem satısı Amazon.tr. Hem de güven olarak sorun yaşamazsınız.

Şu an almayacağım fiziksel satış aktif olacağı zaman alacağım. Fiyat farki var midir magaza ile site arasinda
Genelde internet fiyatları ve mağaza fiyatları çoğunlukla çelişebiliyor Migros'tan internet üzerinden alabilirsiniz tabii öncesinde kullanıcı yorumlarına sikayetvar gibi yerlere bakmanızı öneririm.

Peki internetten alsam telefon bozuldu diyelim. Garanti için Migros magazasina mi goturecegim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı