P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 424 Çözümler 1 21 Nisan 2025 #1 Çok daha uyguna geldiği için outlet almak istiyorum, alan deneyen bir şekilde tecrübeleyen varsa mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
Çok daha uyguna geldiği için outlet almak istiyorum, alan deneyen bir şekilde tecrübeleyen varsa mutlu olurum.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 21 Nisan 2025 #2 PreVR dedi: Çok daha uyguna geldiği için outlet almak istiyorum, alan deneyen bir şekilde tecrübeleyen varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fiyatına geliyorsa neden olmasın? Riske atıp geçen ay outlet Galaxy S9 Plus aldım ikinci ellerden bile çok ucuza, neredeyse kusursuz kozmetikte geldi. Ekranda tek çizik bile yoktu mesela. Hepsinde böyle olmayabilir tabii.
PreVR dedi: Çok daha uyguna geldiği için outlet almak istiyorum, alan deneyen bir şekilde tecrübeleyen varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fiyatına geliyorsa neden olmasın? Riske atıp geçen ay outlet Galaxy S9 Plus aldım ikinci ellerden bile çok ucuza, neredeyse kusursuz kozmetikte geldi. Ekranda tek çizik bile yoktu mesela. Hepsinde böyle olmayabilir tabii.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.191 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 Aşırı fiyat farkı varsa alınır. Harici genelde hoşaf oluyor outlet ürünler. Kendim hiç almadım ama dediğim gibi ciddi fiyat farkı varsa ve aradığım bir ürün ise değerlendirirdim şahsen.
Aşırı fiyat farkı varsa alınır. Harici genelde hoşaf oluyor outlet ürünler. Kendim hiç almadım ama dediğim gibi ciddi fiyat farkı varsa ve aradığım bir ürün ise değerlendirirdim şahsen.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #4 Outlet cihazları biraz kumar olacaktır, firmadan mail yoluyla ürünün kondisyonunu sorun derim çoğu zaman dönütte bulunuyorlar.
Outlet cihazları biraz kumar olacaktır, firmadan mail yoluyla ürünün kondisyonunu sorun derim çoğu zaman dönütte bulunuyorlar.