Teknosa'dan para iadesi alamamak

Alkameturkes

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar.
11.04.2019 yılında almış olduğum LG markalı monitörde panel arızalanması sonucunda servise gönderdim ardından servis sonucu para iadesi olarak çıktı.
Ben bu monitörü 2 farklı kart ile ödeme yaparak aldım. Para iadesi için benden ödemenin sliplerini ve kartları alarak şubeye gitmem istendi slipler yoksa da ödemenin referans numarası yeterli olacağını söylediler. İlk sorun ödeme yaptığım kartlardan 1 tanesinin kullanım süresi doldu 2. sorun slipler bende yok ama ödemenin referans numaralarını bankadan aldım.
Para iadesini almak için gittiğim Teknosa şubesindeki çalışan kartlara para iadesi gerçekleştireceğini söyle, kasaya gittiğimizde pos cihazından kartları geçirerek referans numaralarını girdi bu işlem sonrasında POS cihazında böyle bir işlem gerçekleşmemiştir diye hata verdi. POS cihazına girdiği ref. numaralarını kabul etmiyor. Ödeme garanti bankasından yapılmış olarak gözüküyor ama iade işleminde garanti bankasını seçtiğinde ref. Numaralarını kabul etmiyor. İşin ilginç tarafı benden önce alışveriş için giden bir müşteri POS cihazından Garanti Bankası aracılığıyla ödeme yapmış ve bu ödemede ref. numarası 02 ile başlıyor fakat bendeki ref. numarası 91 ile başlıyor.
Şu an da iade alamıyorum hediye çekini de istemiyorum. Müşteri temsilcisini arayarak şubeden nakit olarak iade istediğimin talebinde bulundum, umarım iadeyi nakit olarak verirler.

Durum bundan ibaret. Paramı geri alamıyorum. Tüketici hakem heyetine başvurmalı mıyım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Nakit olarak alamazsan başvur tabii ki.

Bayağı sıkıntılı olmuş. Eğer son talebinize olumlu yanıt gelmezse ve zorluk çıkarırlarsa, tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Merak ettiğim konu nakit olarak veriyorlar mı çünkü ödemeyi kartla yaptım sorun çıkartacaklar gibi bir his var içimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…