Teknosa'dan Razer DeathAdder V3 kablolu alınır mı?

Pil takılarak çalışan mouse... Pek güven vermedi fakat bu mouse'i araştırdığım vakit lightspeed teknolojisini kullanıyormuş onu kullanması iyi oldu. Hero sensörü GPX ile aynı ise alınabilir fakat, DeathAdder'in bayağı aşağısında bu mouse. Alacak arkadaş bilir.

1 yıldır aktif olarak kullanıcısıyım bir sorununu yaşamadım yaşayanıda görmedim. Tepkime sorunuda yaşamadım fakat arkadaşın tercihi ben razerı elime uymadıgı için sevmiyorum

1 yıldır aktif olarak kullanıcısıyım bir sorununu yaşamadım yaşayanıda görmedim. Tepkime sorunuda yaşamadım
Logitech de yaşayacağınızı sanmam fakat takma pilli görünce şaşırdım. Baya eskide kalmış olması lazım bu devrin. Belki alt segment olduğu için olabilir. Pili gömmeleri lazım diye biliyorum. Arkadaş için iyi bir alternatif olmuş. Fakat ben hala DeathAdder 3'ün uygun olduğunu düşünüyorum. Kabloluya takılıyor ise dediğiniz alternatife yönelebilir. 2.138TL'ye baya uygun satılan yer de Trendyol. Problem yaşarsa cayma hakkı var veyahut üründe bir sorun çıkarsa.

1 yıldır aktif olarak kullanıcısıyım bir sorununu yaşamadım yaşayanıda görmedim. Tepkime sorunuda yaşamadım fakat arkadaşın tercihi ben razerı elime uymadıgı için sevmiyorum
Sensör ve hafiflik olarak DAV 3 daha iyi, o fiyata 8000 hz destekeleyen mouse az var.

Ayrıca g305 mekanik switch kullanıyor diye biliyorum hatam varsa düzeltin.

Sensör ve hafiflik olarak DAV 3 daha iyi, o fiyata 8000 hz destekeleyen mouse az var.
Kablolu 8K destekleyen bu fiyata az sayıda veyahut hiç mouse yoktur. Fırsat varken almak lazım hem fiyatı 2.138TL. Adamlar resmen şu an gümüş satacak iken altın satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…