Teknosa'dan sipariş veremiyorum

enes1391

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
309
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Zenfone 5 alacağım fakat maalesef sadece Teknosa'da var. Ürünü sepete ekle dedikten sonra sepete giremedim. Üye olmaya çalıştım o da olmadı. Üye olmaya çalıştığımda da sepete girmeye çalıştığımda da ''Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji ana makinesine bağlantı kesildi.'' hatası alıyorum. Mozilla Firefox'ta da, Google Chrome'da da, Internet Explorer'da da aynı hatayı verip açılmıyor. İnternet bağlantımda bir sorun yok. Sadece Teknosa'nın sitesinde bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor ? Yapabileceğim bir şey var mı daha doğrusu ?
 
Gittigidyor'a pek güvenmiyorum. Şimdi baktım da Kütahya'daki mağazada var görünüyor fakat teşhir ürünü olabilirmiş. Gidip mağazadan aynı fiyata alabilir miyim ?
 
Mağazadan kaça alırsın onu bilemem ama şimdiye kadar gittigidiyor'dan 30'a yakın sipariş verdim, ve 1 kere bile düzeltilmeyen bi sorunla karşılaşmadım.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı