Teknosa'dan tehşir tablet alınır mı?

Beatzy

Hectopat
Daha fazla  
Teknosa'dan çok uygun fiyatlı bir teşhir ürünü buldum. Ürünün 0 fiyatı yine aynı mağazada 2400 TL olan ürünü 1600 TL'ye alacağım fakat satın alma esnasında 7800 kodlu, demo ürün vs. dendi. Müdür ile konuşacaklarını söylediler fakat kendim de bilgi edinmek istedim. Aramızda Teknosa çalışanı veya Teknosa'da çalışan tanıdığı olan varsa yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler, iyi günler. :)

Daha önce Teknosa'dan teşhir telefon almıştım, garanti vs. şartları aynı ama aldıktan sonra iade kabul etmeyiz demişlerdi. 3 sene civarı sorunsuz kullandım. Tabii şimdi şartlar nasıldır mağazadan teyit edip almak lazım. 800 TL indirim iyi para.

O ürünler sürekli şarjda olduğundan pilleri kötü durumda olabiliyor. Ayrıca işlek bir şubeyse binlerce insan mıncıklamıştır. AMOLED ekranlı bir tabletse yanık oluşmuş olabilir. Eğer internette 2400 TL'den daha ucuzsa internetten sıfırını alın bence.

Ürünün internetteki fiyatı ne kadar? Akakçe'de, cimride, epeyde ne kadar görünüyor?

Dışarıdan alamam maalesef çünkü Teknosa'da geçerli 1200 TL'lik çekim mevcut değerlendirmek istiyorum.
Kutusu ve cihaz açılmış anlamına geliyor, bildiğiniz stantlara konulan alarmlı deneme cihazları hocam.

Evet hocam bunu biliyorum ama bu demo ürün ya da 7800 kodlu ürün durumu nedir onu merak ettim aramızda Teknosa çalışanı varsa veyahut çalışan tanıdığı olan varsa merakımı giderecekler umarım ya da tecrübesi olan kişiler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı