Teknosah güvenilir mi?

Çakma ürün satmaktan Trendyol'da satışa kapatılmıştı hatırladığım kadarıyla. Böyle ürünler satıyordu.

Ankara'da çalışan bir firma ama mersis no falan yok. Gidip görmeden oradakilerle konuşmadan alışveriş yapmak pek makul gelmiyor. Web sitesi zaten düzgün dizayn edilmemiş. Ürünlerdeki yorum yazısına tıklayınca login ekranına gönderiyor.

Son düzenleme:

Teşekkürler.

Fiyat gayet uygun o sisteme göre (!)

Ben aldım gayet orijinal çift hat kayıtlı adıma faturalı şekilde ertesi gün gönderdiler bence alışveriş yapmadan bu tarz yeni firmalar hakkında alışveriş yapmadan yorum yapmayın insanların hakkına giriyorsunuz gayet güvenilir bir firma.

Kesinlikle alisveris yapmayiniz. Telefon aldim, IMEI'si klonlanmis. Kutusu acilmis cizikler vs vardi. Iade ettim. Parami 25 gunde iade ettiler. Ama edene kadar kac defa magazaya gittim kim bilir. Gittigimde birkaç kez bir elemanin elinde onlarca telefonla IMEI atarken vs gordum. Yurt disindan getirdikleri kacak telefonlara IMEI atip satiyorlar sanirim. Profesyonellik 0.

Kesinlikle alisveris yapmayiniz. Telefon aldim, IMEI'si klonlanmis. Kutusu acilmis cizikler vs vardi. Iade ettim. Parami 25 gunde iade ettiler. Ama edene kadar kac defa magazaya gittim kim bilir. Gittigimde birkaç kez bir elemanin elinde onlarca telefonla IMEI atarken vs gordum. Yurt disindan getirdikleri kacak telefonlara IMEI atip satiyorlar sanirim. Profesyonellik 0.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…